- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
Új hozzászólás Aktív témák
-
tutuhawer
őstag
válasz
gyuszito
üzenetére
a router így néz ki:

Nekünk ilyen soha nem volt, és most sincs. A digis bekötötte a kábelt, ami bejön a gépbe.
Egyébként kaptam ötletet, és a memória(RAM) órajelét fogom csökkenteni. Egyelőre nem találtam a BIOSban, de tesóm majd tudja. Ha elbaszom... majd szólok
Köszönöm a tippeket, ötleteket, minden jól jön. Amúgy röhej, hogy végig tudtam menni a most vásárolt Z4 GT3-mal a 20 körös Brno-i futamon. Elég jól sikerült, magabiztosan futottam ugyaanazokat a köröket,a végére kicsit jobbakat. A boxkiállás is jól sikerült, én nem hibáztam, de a szerelők tutira amatőrök, mert elég lassan ment. (A többiek szerelői is bénák, ahogy néztem) Szóval fasza a gép, ha elindul.
A GT3-mas kategóriában terveznek eléggé a közeljövőben futamokat, ahol a mclaren és a bmw együtt mehet. Utcai autókra is terveznek, ötleteket is várnak, ha jól sikerül a Z4 vs MP4-12C ütközete , gondolom, lesz több ilyen esemény is. Autó csomagokat is tesznek be, a két GT3-asra gépre biztoasn, és várnak ötleteket további autó csomagok kialakítására.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Idővel a képgenerálást is megkapja a PlayStation
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Tavaszi hardvernyitány
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen TV-t vegyek?
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851
- ÓRIÁSI AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- LG 24ML600SP Monitor Full HD LED IPS / 1920x1080 / 1ms / FreeSync / 75Hz !
- Lenovo Thinkpad X1 Yoga 5th Gen. i7 10th, 16GB RAM 27% ÁFÁS (0329)
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4306, 100 AKKSI
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest