Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Graphics: Telefonvásárlási kálváriám....avagy clickbait cím: Horror a hardveraprón
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: MárkaLánc
- MasterDeeJay: ASRock B250M Pro4 coffeetime mod! (DDR4)
Aktív témák
-
Sick Boy
őstag
Kimentünk az állomásra, meg minden, alig kaptunk jegyet. Végigzötyögtünk. Poppy leszállt Aquincumnál. Szar volt elválni megint úgy, hogy még kilátásban sincs, mikor látjuk egymást újra basszus...
Hazakecmeregtem.
Itthon megint a meleg családi légkör fogadott... anyám mondja nekem, hogy miért voltam el olyan sokáig, gyorsan takarítsak ki, mert jön a főnöke mindjárt és tiszta kosz van, mondom én meg azt honnan a retekből tudjam, hogy Te a főnöködet várod bazzeg... ááá most ááá mindegy...
Nővérem elment dolgozni én takarítottam, mint egy hülye, meg a gyerekekkel voltam, meg minden, aztán persze anyám főnöke b***szott jönni, mondom király.
Megjött nővérem, mondom király, felfedeztem egy új extrát a gépégépkocccsinkban, jöjjön, megmutatom. Visszafelé a pincefeljáróban a betonlépcsőn szaladva elszakadt a papucsom és a lában kijött belőle és kb 150 km/h-s sebességgel beleb***szódott egy kiálló kavicsba, ami gyakorlatilag kettészakította a bal nagylábujjamat, ömlött a vér meg minden, mondom király, ráadásul majdnem magam alá vizeltem, anniyra fájt.
Goto orvosi ügyelet, elláttak, meg minden, aztán beutaltak a sebészetre, Gyártelepre, mondom nagyon jó... Tetanuszom meg amúgy is volt, úgyhogy azt hittem nem is kell.
Hazajöttem, aztán aludtam, meg punnyadtam, meg ilyenek, szal jól végződött a tegnapi nap...
Aktív témák
Hirdetés
- Egyre inkább szoftverrel segítene a Core CPU-k teljesítményén az Intel
- Apple MacBook
- AliExpress tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Májusban már megérkezhet a Xiaomi 17T
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- További aktív témák...
- Ünnepeld a hamarosan megjelenő Star Wars:Mandalorian & Grogu mozit az Astro A30 Mandalorian fülessel
- Kingston FURY Beast RGB 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz (Beszámítás)
- DJI RS3 Mini
- MSI GeForce RTX 4060 VENTUS 2X BLACK OC 8GB (Beszámítás)
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1185G7 / 32GB DDR4 RAM / 1TB SSD / Nvidia T500 / újszerű akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude E4310 - i5-520M I 4GB I 160GB I 13,3" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- (TÖBB DARAB, KÉSZLETEN) Intel Core i7-6700 4C/8T 3.40 GHz-4.00 GHz - LGA1151
- 512GB NVMe SSD, 1 év gar - 2230
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte G27F 27 FHD IPS 144Hz Gaming monitor garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4266
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest