Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- talmida: Változások 2. rész
Új hozzászólás Aktív témák
-
bokrosolajos
őstag
dokar:
Szerintem ez hülyeség, mert van:
- Steering sensitivity
- Speed sensitivity
Meg ha jól emlékszem valami pedál esetében is. Ha az általad etalonnak tartott kalauzt olvasod ott egy bekezdéssel feljebb taglalják a Speed sensitivityt, hogy érdemes kinullázni, különben elvész a valóság fíling, és a versenysportban sem használják
De mindenki úgy állítja be magának, ahogy neki jól esik, olyan leírás alapján, ami neki a Szentírás. Ki kell próbálni, más különben csak hit kérdése marad!
heihachi: a Viperes próbát én is szívtam. NEm értem egyébként, hogy az RWD autóknál a kanyarív közepétől rúgom ki a padlót és semmivel sem akarja jobban befordítani... Szerintem itt nagyon elkrták a fizikát!
A másik, amit mondasz, van valami városi pálya (éjjel), ahol akármekkorát ugratsz, orra esel, ha tartod a többi gép sebességét. Ha lassítasz, hogy kerekekre érkezz, akkor ők meg elhúznak gond nélkül ...

Új hozzászólás Aktív témák

- 27% - ASUS TUF VG249Q3R Gaming IPS Monitor! 180Hz / 1ms / 1920x1080 / FreeSync
- Crucial 32GB DDR4 SO-DIMM - 3200MHz
- Iphone 13 mini 256gb
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1500R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
- Latitude 5430 27%14" FHD IPS i5-1235U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- DC160W-GAN Tech-Protect 6 portos asztali töltőadapter PD 160W / QC3.0 Fekete
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi Note 14 6/128GB fekete / 2028.01.12 - ig jótállás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest