Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- RIOS Gépház: Alap vagy Profi? Két új üzleti előfizetés debütál a Hardveraprón!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrbig25
őstag
válasz
- = Zk = -
üzenetére
A Shift 1-et is billentyűzettel nyomtam, ott egyedül a drift okozott gondot.
A 2-ben a drift is ment billentyűzettel. Viszont billentyűzet mellé érdemes bekapcsolni a segítségeket.A kontrollerrel kapcsolatban:
ha a botkormányokat megmozgatod, többször minden irányba, akkor nem áll be középre?
Nálam az XBOX 360-asnál úgy volt, ha jól emlékszem. Először össze-vissza volt, aztán végignyomogattam-mozgattam és automatikusan beállt középre.Egyébként 8k-ért lehet venni vezetékes XBox360 kontrollert, ennyit szerintem megér. Jó a fogása és a két analóg ravasz pedig csillagos ötös, amikor autós játékról van szó. (gáz-fék)
Két hete van meg, ez az első gamepadom és hamar megszoktam. Most már jobb köröket megyek, mint eddig billel

Új hozzászólás Aktív témák

- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus B365M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Kolink Citadel FSP 500W
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- 209 - Lenovo Yoga Pro 7 (14APH8) - AMD Ryzen 7 7840HS, no GPU
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest