Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hát én most mondom azt, hogy ez egy kalap szar..

Az AI szarik rá magasról, hogy én hol vagyok, ha épp elé/mellé kerülök, és elfoglalom a "neki programozott" útvonalat, úgy jön belém, mint a szar. Na és persze én már egy kis kocctól is pörgök, repülök, forgok, palánknak vágódok, és persze mindig úgy, hogy még tolatnom is keljen, had adjanak még egy kört is nekem, mire elindulok

Ha egy hajszálnyit hozzáérek a fűhöz, már ránt a kavicságyba, de az AI gyorsabban megy ott, mint én aszfalton, arról meg ne is beszéljünk, hogy utcai pályán ha felhajtok a járdára akár egy kicsit is, úgy vág a palánkhoz, hogy öröm nézni
Az már csak hab a tortán, hogy egy sportautó jobban imbolyog mint egy emeletes iskolabusz.
Komolyan mondom, mintha akik csinálták volna, még életükben nem láttak volna igazi autót. Kedves EA, nem attól szimulátor, egy szimulátor, hogy mindenféle szarságot építenek a játékba, ami nehezebbé teszi a körbehaladást, hanem attól, hogy az autó úgy viselkedik, mint a valóságban. Hát itt qvára nem..

Elnézést a kirohanásért, de ma 2x ültem le mellé, hogy játsszak egy jót, de inkább csak felidegesített, úgyhogy szerintem kap egy uninstallt a fenébe..

Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Építő/felújító topik
- Vivo X300 Ultra - tárcsázz, ha van rá keret!
- Limitálható, de nem kikapcsolható a YouTube Shorts mobilon
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- VR topik
- OLED TV topic
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P50 15,6" FHD IPS kijelző, I7-6820HQ CPU, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, 4GB Quadro VGA,
- HP 15,6",Core i7 1165G7(8x4,8Ghz)IRIS XE VGA,FullHD IPS,16-48GB RAM/256-512SSD,szép állapot
- MSI GTX 560 Ti Twin Frozr II OC 1 GB GDDR5 VGA
- RYZEN 7 5800X +hűtött VRM-es A520M/B550/X570 lap +16GB hűtőbordás DDR4 kit! GAR/SZÁMLA (Te nevedre)!
- ASUS ROG Strix Z790-E Gaming WiFi II garanciás, hibátlan, full doboz
- MSI Modern 15 Ryzen 7 7730U 16 GB RAM 512 GB SSD FHD IPS
- HP ProDesk 600 G3 Mini,i5-7500T,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo X13 Gen 1 Ryzen 5 pro 4650U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titanium használt, karcmentes 95% akku (344 ciklus) 6 hó
- WYBOT C2 Vision AI vezérelt medenceporszívó
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest