Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
-
NeoExDeath
aktív tag
Azt a ... Na azon az nVidia-s screenshoton néz ki úgy a játék ahogy ki kéne. Állati pipa vagyok, egész nap ezzel szórakoztam. Az EA meg a fejlesztő csapat bekaphatja, hogy megint az ATI-sok szívnak (bár a játék alapból mindkét kártyával ugyanolyan recés, csak ezekszerint nVidia-val meg lehet valahogy oldani... mind1 azért kapják be
).Egyébként nem igaz, Ati CC-ből rá lehet erőltetni az élsimítást a játékra, egész nap ezzel szórakoztam. Csak annyi a baj, hogy 8x-os box-al pont ugyanazt kapod mint a beépített High on (=fos), wide-narrow tent felejtős, inkább egy blur effektet eredményez, Edge-el meg durva grafikai hibák jönnek elő, legalábbis nálam.
Nagyon remélem hogy az Ati nagyon hamar kiad valami javítást, peccset vagy valamit, mert ez így felháborító. Az előző kommentekre reagálva, egy bizonyos szint felett nekem is jó a grafika, pl ennek a game-nek tökéletes lenne kb számomra, de a recéket nem nagyon tudom elviselni, ebben a game ben pedig kb minden recés. Állatira felb*sz, hogy a készítők úgy adták ki a játékot, hogy opció sincs rece nélkül játszani, amikor a Shift-ben minden gond nélkül ment.
Új hozzászólás Aktív témák

- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Tesla topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- LG LCD és LED TV-k
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Revolut
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED monitor topic
- További aktív témák...
- NVIDIA RTX 3070 Ti 8GB GDDR6X Founders Edition Eladó!
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M5 Pro 18CPU/20GPU 24GB/1TB SSD Magyar billentyű Azonnal átvehető.
- BONTATLAN PNY 5070 TI 16G OC
- LianLi SL120 Infinity Wireless és CL 120 Wireless fekete/fehér és RVS/Normal Blade eladó
- BONTATLAN Új Iphone 17 256GB White -Fe Szín 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- iking.hu Apple iPhone 15 128GB Blue használt, karcmentes 86% akku 6 hónap garancia
- AKCIÓ! ASUS B560M i5 11400 64GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB ZALMAN S2 TG CHIEFTEC 750W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- AKCIÓS ! MacBook Pro 16" M1 Pro 32GB RAM 1TB SSD! 1 év garancia!
- Apple iPad mini 4 (A1538) 128GB Wi-Fi Asztroszürke
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
).