Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- aquark: Zsebszámológépek
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Adolfka_
tag
válasz
_Volkovy_
üzenetére
idézem magamat:
"Amúgy valóban nehezebb álló kerekeket tekergetni (ugye erre találták ki a szervót, ill. ha az nincs akkor qrvanagy áttételt, hogy lehessen forgatni), én azt akartam mondani, hogy annak a mértéke, mennyire akar visszatérni egyenesbe a kerék (kormány) az meg a sebességtől függ"
úgyhogy egyetértünk

hál'Istennek ma délelőtt van időm próbálgatni a játékot, valóban sok mindent lehet javítani a különböző beállításokkal, de az eredeti problémámon nem segít sajnos.
Ettől még játszható, sőt élvezetes a game, csak nem értem, ha az első részben ez szépen le volt programozva (igaz, ott meg rázókő effekt nem volt rendesen) akkor itt miért hagyták ki.De még egyszer megkérdem, másnál is jelentkezik ez a probléma amit már párszor leírtam, vagy csak nálam a Thrustmaster kormánnyal?
üdv
Új hozzászólás Aktív témák

- Milyen nyomtatót vegyek?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- A fényes siker is lehet szög a koporsóban: gondban a MacBook Neo gyártása
- Honda topik
- Mától Huawei okosórákkal is lehet érintésmentesen fizetni
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Peugeot, Citroën topik
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- P16s Gen1 16" FHD+ IPS i7-1260P NVIDIA T550 16GB 512GB NVMe magyarított (lézerezett) bill ujjolv gar
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook AIR M2 , M3 , M4 Legújabb magyar billentyűzet 1 év Garancia Deák Térnél.
- AKCIÓ ÚJ Bontatlan Macbook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billent Azonnal átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- SZUPER Akcióban Új Bontatlan Dyson V15 Origin 3 év gyártói garanciával Azonnal Átvehető
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4418
- Dell Latitude 5400 14" FHD IPS, i5 8365U, 8-16GB RAM, SSD, számla, 6 hó gar
- 27% - LG UltraGear 27GS75Q-B Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / G-Sync / G-Sync / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest