- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- weiss: Filmzene hasonlóság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- potyautas: Sára és a párja.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Új hozzászólás Aktív témák
-
macilaci78
nagyúr
Én pár dobókockát rendeltem, fb-csoportban valaki már megkapta és elégedett vele. Ugyanarról a linkről rendeltem én is.
A kacatgyűjteményem volumene elérte a kielégítő szintet, így már csak évi néhány alkalommal rendelek külföldről. -
Necroman_Mk2
őstag
Ez leginkább elvi kérdés, ami más online ruhaboltokra is él. A háttérsztori az, hogy egyszer vettem egy boltban inget úgy, hogy nem próbáltam fel, otthon viszont kiderült, hogy kissé szűk volt rám. Akkor megfogadtam, hogy még egyszer nem követem el ezt a hibát.
#19 arnyekxxx Feltételezem, hogy azokhoz fillérekért jutottál hozzá.
-
arnyekxxx
veterán
Gyerekeim imádják a temus mintás pólóikat.
-
Necroman_Mk2
őstag
-
szalai112
senior tag
Hát tölük elektronikai cuccot biztos nem vesszek.
-
HELLAFLUSH
őstag
-
drkbli
tag
-
kilua
őstag
Ahogy elnézem a különbség az hogy AliExpressen van minőségi áru is, ami a SheInen/Temun hiányzik.
Cserébe esetleg lehet hogy a filléres szemét pár fillérrel olcsóbb? Mivel nem veszek szemetet marad az AliExpress.
-
mepet
addikt
-
lm83
őstag
-
Soderes
senior tag
-
arnyekxxx
veterán
-
arnyekxxx
veterán
-
lm83
őstag
VÁM-ot hogy ússzák meg ezek a csomagok?
-
Soderes
senior tag
Az Ali-nál már viszonylag rendezettség van és vannak minőségi eladók, jó cuccokkal.
A Temu meg a Slejm a legalja mindennek. Gyakorlatilag kisöprik Kínából az ipari hulladékot. -
arnyekxxx
veterán
-
moleculez
veterán
-
fatal`
titán
Mitől akkora nagy szám ez a Temu? Nekem kb. n+1 AliExpressnek tűnik.
-
Necroman_Mk2
őstag
-
Narxis
nagyúr
Ezeket nem lehet megállítani.
-
Necroman_Mk2
őstag
Én is megőrülök túlük, leginkább az agresszíven tolakodó reklámjaik miatt.
Komolyra fordítva: nagyon helyes, hogy a méretük okán az EU is jobban figyel rájuk.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés
- Kingston Fury / G.Skill Ripjaws V 64GB 32GB 2x32GB 2x16GB 4x16GB DDR4 3200MHz CL16 RAM memória BAZÁR
- AMD Ryzen 9 5900X / 3900X / R7 3700X + MSI / Gigabyte X570 / B450 Alaplap + Arctic hűtős félkonfigok
- Ryzen7 5700x/ 32GB DDR4/ RX6900XT 16GB/ 1TB SSD alapu PC/ garancia/ ingyen postapont
- Saeco Royal Digital Plus I Irodai igásló I Szervizelve I Garancia I Számla I Beszámítás
- Samsung Galaxy Z Flip4 Lila 8/128GB Kártyafüggetlen
- AKCIÓ! Acer Predator Helios Neo 16 PHN16 notebook-i9 13900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
- Akciós kisWorkstation! Dell Precision 3570 i7-1255U 4.7GHz / 16GB / 512GB / Quadro T550 4GB FHD 15"
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Zalman S3 Chieftec 700W
- Dell Latitude 5410 - 14" FHD touch, Core i5 10310U, 16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Igyanaz mint a Wish, brutál marketing budget, filléres kacatokkal.