Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Trak! Hozzátok lehet menni gamelni? Vagy így is sokan vagytok?
-
láp

-
up
-
jáp
-
áp
-
újonnan 4,5K. Legyen mondjuk 4K
-
lálál...

Ha már nem játszunk legalább az alapkönyvet vigyétek! 3. kiadás (legújabb) és még abszolut nincs használva! -
uppa jöhetnek a playerek vagy a vevők!
-
up
-
-

-
up!
-
Én is nyomtam vele sokat! Az RPG-vel akkor ismerkedtem meg amikor a haverjaim hívtak MAGUS-ozni. Az tetszett, csak abbahagytuk.
Sokat olvastam neten erről. Megtetszett dumáltunk a haverommal és megvettem, de sajna ne mtudtunk egy partyt sem összehozni. Remélem azért leszünk. Vagy az alapkönyv elmegy.
Még egy KM kellene! -
PEst közeléből van valaki?
-
válasz
TrollBalint
üzenetére

-
fel
-
Árnyvadászok gyülekező!!
-

-
esti upp
-
Hogy mi az a Shadowrun?
''2060-at írunk. A világ megváltozott, egyesek szerint Felébredt.
A világegyetem rejtélyes energiáinak áramlásában beállt nyugalomnak vége szakadt, a mágia visszatért. A tündék, törpék, orkok és trollok ledobták emberi álcájukat, és felvették igazi formájukat. A vadon állatai is megváltoztak, átalakulva a legendák és mítoszok szörnyetegeivé. A mágia elfeledett tradíciói életre keltek, sámánok és mágusok követeltek helyet maguknak és képességeiknek az új világban. Az Ébredés megannyi oldala a misztikum ködébe vész, de a modern társadalom keményen harcol azért, hogy a mágia útjai beilleszkedjenek a technológia világába.'' Bővebben: link
Szóval az egyik barátommal annó 2-3 éve megvettük az alapkönyvet. Nah azóta itt porosodik. Egyetlen partit sem sikerült eddig összehozni
Szóval:
Kéne valaki aki már járatos ebben és valahol küldeni egyet
vagy
Valakinek eladnám az alapkönyvet... Szóval lehet írni!
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megyünk a CES-re! Mi várható?
- Cseresznyepiros és mokka barna Redmi Note 15-ök az újévre
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- JBL Boombox 2 Brutális hang, számlás, dobozos, patika állapot
- Apple iPod Video (5. Gen) 30GB - A1136 - Wolfson DAC - Gyűjtői állapot!
- Olcsón! LG 34WR55QC-B 100Hz 21:9 UltraWide USB-C PD Machez is! Gari: 2027.áprilisig.
- Liquid Freezer III 360 - használt, garancia: Alza 2031.02.16-ig - ALKUKÉPES.
- Asus Rog Strix G513 144hz Laptop Eladó!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4209, 94% Akksi
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest