- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Nono. Up naponta, nem percenként. Továbbá van már erről jó sok téma, kereső nincs, úgyhogy nem piszkállak, de elég, ha Ctrl+F-fel keresel a ''sulinet'' szóra a PH! interaktív témák között (miután 300-ra állítottad a megjelenítendő témák számát), így is találsz vagy hatot :)
-
colex
tag
up.
-
colex
tag
nem tudom mit tudtok rol de nekem az egyetemen azt mondtak ha SEXesen veszek hardvert az arabol max 60k fortintot le lehet irni az adobol. magyaran. ha vasarolok egy termeket 61k HUFert akkor igazabol nekem az csak 1k HUFba kerult? egyaltalan valaki vett mar barmit is igy?? meg hogy ha 2x veszel valamit kulon szamlara 60-60k HUFert akkor minfkrt szulo le tudja irni ? azert ez nem lenne rossz. :)
de varjuk ki a veget. szoval ha valaki mar vett szivesen vennem ha megosztana tapasztalatait.:F
Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen TV-t vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- RAM topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Xiaomi 17 Ultra - jó az optikája
- Linux kezdőknek
- További aktív témák...
- Dell Latitude 5411,14",FHD,i7-10850H,16GB DDR4,512GB SSD,2GB VGA,WIN11,ÚJ AKKU
- PlayStation 5 Standard Edition megkímélt, megbízható darab + 3 játék
- Bivaly Lenovo Thinkpad T14 gen6 (Magyar Core Ultra 7 265U 32Gb DDR5 1Tb SSD 33 hó GARANCIA)
- LENOVO Thinkpad 65W USB Type-C adapter
- Apple Watch Ultra 1 (49mm) Titán 98% akku 2 szíj EU modell
- ÚJ ELEKTROMOS ROLLER és EBIKE kb 50% áron, CSERE IS!!! a és e-bike dobozban, 3 hó gar.:
- Alienware 500HZ AW2524HF 24,5" Monitor 27% ÁFÁS
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% AKKSI
- Dobozos ÚJ! HP ZBOOK Firefly 16 G10 /i7-1355U/16GB/1 TB SSD/FHD+/IPS/NVIDIA 4 GB Magyar bill
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest