- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- Hieronymus: Az igaz barátság kezdete
- sziku69: Szólánc.
- ldave: New Game Blitz - 2026
- weiss: Filmzene hasonlóság
- GoodSpeed: MacBook egy kis gikszerrel.
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
-
Frissítve: 2023-12-13 05:26 Téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
looser
addikt
-
törölt tag
-
looser
addikt
Nagyon rendes vagy, köszönöm szépen! Reménykedtem benne, hogy nincs márkajelölés, mert akkor valami hasonló kínai töltőt bele lehetne tenni, de így esély sincs rá. Húgom kisfiának vettem még a 2014-es BF-en Emagnál és elég pattogós kis tablet volt, az előző Concorde Tab One meg horror lassú, még másik fw-t is tettem rá, plusz ott is kilazult (kiszakadt?) a töltő, nem tölt, lehet, hogy itt is hasonló a probléma. A gyerek vigyáz a dolgaira, de persze bármi megtörténhetett. Gondolom, ha visszaküldöm egy másik töltővel, elküldenek melegebb éghajlatra...

-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
HA még új a telefon és nem laktad be, akkor csinálj rajta egy visszaállítást. Több dolog is lehet, de szerintem az a legegyszerűbb. HA már belaktad, akkor előtte mentsd le az adataidat.
Előtte esetleg még megpróbálthatod, hogy nem igényel -e valamilyen frissítést a billentyűzet, de akkor sem normális. Úgy is működnie kell.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Régebbi hozzászóláshoz. Kicsit olvasgattam a témában, és találtam egy embert, aki ezt a készüléket használja, és szintén ez a problémája.
Ott azt javasolták neki, hogy csináljon egy wipe -ot biztonsági mentés után. A problémát megoldotta. Nálam lehet ezért nem jelentkezett ilyen, mert én rögtön ezzel szoktam kezdeni minden telefonnál, tabnál.
Mivel nem emlékszem az alkalmazás listában semmi extra programra (lehet csak el van bújtatva), így szerintem ez nálad is megoldja ezt. Illetve írták még, hogy a gyári böngésző használat ilyen esetekben nem ajánlott, mert "minden" rátelepül.
Aki meg ROOT -olja/-olta a készülket, annak ajánlom figyelmébe az Adaway -t. Blokkolja az ilyen hülyeségeket is. Én leginkább ezért használom.
-
törölt tag
Megnyitod a Google Play -t, majd ráböksz a bal felső sarokban a "3 csíkra" a Play Áruház felirat mellett.
Ezen belül:
Beállítások --> Alkalmazások automatikus frissítése --> Ne frissítse automtikusan az alkalmzásokatIdőnként viszont érdemes frissíteni. Sőt, néhány alkalmazásnál ajánlott, amit szintén a "3 csikkal" jelölt ikon alatt tudsz megnézni:
Saját alkalmazások --> :
- Telepítve (amik ezen a készüléken vannak). Itt jelzi, ha valami naprakész, legutóbb került frissítésre, vagy van elérhető frissítés
- Összes (a mail -hez tartozó összes program itt van). Tehát ha más készüléken is használod ezt a mail címet (pl. mobilodon), akkor itt felsorolja azt is. Így nem kell keresgetni. -
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Ezt töltsd le: Swype Keyboard Free
A listában egyébként nem mindig ugyanaz a sorrend Play -en.

Ez biztos, hogy be fog kerülni a beállítási listába. Még sem lenne benne, akkor csinálj egy újraindítást, és elvileg jó lesz.
-
törölt tag
-
törölt tag
-
törölt tag
Launcher vagy Theme/téma-témázó:
Ezek a készülék szoftverének kinézetét változtatják meg. Attól függően, hogy milyet töltesz le, illetve ha erre lehetőség van a programnál, akkor milyen témát választasz hozzá. Általában ezt képekkel szemléltetik. Viszont ha nem megy annyira az angol, akkor figyelj oda, hogy mit töltesz le.Utána a készülék meg fogja kérdezni, hogy melyiket szeretnéd használni. A gyári, saját felületet, vagy amit letöltöttél. 2 lehetőség közül választhatsz:
- Mindig rákérdezzen, hogy melyiket használja a tablet
- Mindig a kiválasztott felületet használjaUtóbbi egészen addig tart, amíg nem töltesz le egy újabb launcher -t, mert onnantól újra meg fogja kérdezni.
Billentyűzet:
Amit letöltesz (szinte 1.000 számra van fent), azt fogja minden esetben használni. Amennyiben nem tetszik, úgy az alkalmazások között letörlöd a programot, így minden visszaáll az eredetire.Természetesen ha több billentyűzet "stílus" van fent, váltani is tudsz közöttük, hogy éppen melyiket szeretnéd használni.
Beállítások --> Nyelv és bevitel --> Ott pedig azt pipálod be a listában, amit használni szeretnél. Pl. Android billentyűzet, SwiftKey, Swype ...stb. stb., ami le van töltve.
-
törölt tag
-
MRegina
csendes tag
-
törölt tag
Kérdezz rá nyugodtan, ha valami nem oké. Bár eddig is szívesen segítettem PM -ben, de bizonyos dolgokat nyugodtan fel lehet tenni itt a témában is, mert szerintem sokan alap szinten állnak az androidhoz, amivel semmi gond nincs. Viszont másoknak is segíthet, ha olvasgatja a kérdéseket, meg persze a megoldást. Hülye kérdés nincs.
-----
Annyi nekem egyébként most feltűnt, hogy bár a % -ot úgy tűnik jól jelzi (legalábbis ezt tapasztaltam), viszont a beálltíásokból elérhető akksi fogyasztási kijelzés állapota egy-egy szinten be szokott "fagyni". Ez pl. annyit jelent, hogy 5-6 óra bekapcsolási idő mellett is azt írja, hogy 23 másodperce van töltő nélkül. Az alatta lévő fogyasztási arányok változnak, csak az eltelt idő nem. Ezt valószínű egy visszaállítás megoldja, de egyelőre még mélyebben ezzel a részével nem volt időm foglalkozni. Majd este, vagy max. holnap. Nem tudom másnál volt/van -e ilyen?!
-
spammer
veterán
Tegnap délután tudtam csak kicsit nyomkodni (Opera, Nova launcher, Aldiko könyvolvasó, meg alap dolgok), de nem fagyott még eddig. Mit nem értesz, mi a kínai?
Pedig magyarul írtuk le.
Van pár előtelepített program, amik nem érnek semmit, cserébe szívják az akksit (pl. Zonga), azokat tiltsd le a fentebb leírtak szerint, előtte persze nem árt egy gyári visszaállítást csinálni, ha nem tetted még meg. Ha nem világos, kérdezz nyugodtan, írd meg, hol akadtál el. -
törölt tag
-
törölt tag
A kép nem lesz jobb, csak a felbontás. Ez a minőségen nem fog változtatni.
Töröld ki az összes mail fiókot, amire jelez. Indítsd újra és elvileg jó lesz.
-----
Én írtam egyébként, hogy lehet változtatni, de én csak külső kamera programnál láttam ilyen lehetőséget. Gyárit nem néztem, mert nem igazán szeretem ezt a felületet.
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
-
spammer
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Tabletek, E-bookok Nyomtatók, szkennerek PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Hirdetés

- ÚJ Bontatlan Apple iPad Air (2026) 11" M4 Wi-Fi 128GB Space Gray ! ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Zsandár fórumtársnak vasárnapig jegelve. Újszerű Asus ROG Flow i9-13900H NVIDIA RTX4050 ROG
- Szép állapotú Apple iPad Air 5 M1 64GB, Wi-Fi + Cell, 90% akku, 12 hónap garancia!
- Lenovo Idea Tab Pro tablet + Tab Pen Plus eladó
- Apple Smart Folio iPad (A16) (11. generációs) - citromsárga tok
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 11 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- 27% - Cooler Master MasterLiquid PL360 Flux 360mm White vízhűtés!
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

pedig beállítottam rajta rendesen az órát