Hirdetés

2024. június 15., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#5210) ponti_ak válasza honfoglalo (#5193) üzenetére


ponti_ak
addikt

Van ilyen, sajnos. Elhiszem, és megértem, hogy kellemetlen, mert Te is szívsz, és az eladó sem tehet túl sokat (pl. mondahatná, hogy ne várj az árura, de azt gondolom "nem szabad".. :U

Szóval a hitegetés nem szép dolog, ez tény, ezt az oldalát én is elítélem, de sajnos az alkalmazott helyzetét is meg lehet érteni valahol. Ez nem azt jelenti, hogy neki adok igazat, sőt, pont ellenkezőleg!. A helyébe képzeltem magam, és hasonló szituban én valószínűleg nem (így) tennék (ilyet), de ezt nem tudom teljesen reálisan megítélni (mert -szerencsére- nem volt még rá példa, és nem is vagyok bolti eladó). @bwoay: Szerinted..?

A RedTower eddig mindig korrekt volt velem, és ha ezután is így lesz, én fogok még venni tőlük. (..ha lesznek még... Annyit tudok, hogy mostanában költözött az üzlet pár utcányit, és az eladó srácok is kissé ziláltak(?) voltak legutóbb (de velem továbbra is jó fejek). ..meg az online árlistájuk sem éppen naprakész néha, szóval lehet hogy tényleg komoly gáz van. Sajnálnám, ha megszűnne, mert nekem eddig csak jó tapasztalataim voltak Velük.

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.