Hirdetés

2024. június 3., hétfő

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4151) ponti_ak válasza Seraph 16 (#4149) üzenetére


ponti_ak
addikt

Aranyos kérdés... :D

Nem aranyozott. Ezüst (fém) színű. :U

(#4152) Seraph 16


Seraph 16
őstag

Gondoltam. Olyan, mint az mx55-é. Azért érdekes, hogy ilyen aranyozott csatis képet honnan szereztek :U

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#4153) Levi's


Levi's
tag

Hali

Azt szeretném kérdezni hogy melyik fülhallgatót ajánlanátok az MX55 és az MX760 közül???

(#4154) Seraph 16 válasza Levi's (#4153) üzenetére


Seraph 16
őstag

Érdekes kérdés. Nekem mx55-öm volt. Eleinte nagy csalódás, sokaknak volt fura a többi sennh után. Utána bejáratódott és annyira megszerettem, hogy már nagyon sajnálom, h elhallgatott. A twist to fit rendszere miatt egy két embernek kifejezetten kényelmetlen, számomra a legkényelmesebb füles, amit valaha próbáltam és nagyon stabilan áll a fülben. A hangzása picit szokatlan, másabb, mint sok fülesé, meglehetősen tiszta, a basszusa viszont nem olyan mélyen bummogó, hanem inkább duruzsoló (v vmi ilyesmi :) ). A másik versenyzőről sokat nem tudok. Ha nem tudod kipróbálni, akk talán a másikat válaszd, nehogy csak csalódás legyen az mx55. De magamnak pl sportoláshoz én szinte biztosan az mx55 sportváltozatát venném (mx70 asszem).

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#4155) gelbelex


gelbelex
őstag

Üdv!
Ha valakinek lenne saját összehasonlítása: Milyen fülhallgató szól jobban a Sennheiser PX200-nál? Elsősorban agybadugósokra gondolok, nem csak Sennheiser-re...
Előre is köszönöm a választ!

(#4156) hkari válasza gelbelex (#4155) üzenetére


hkari
őstag

Ez elég nehéz kérdés. Attól függ mire kell. Olyan szép sztereo hangképet cx ekkel nem fogsz kapni szerintem. Basszusa a cx eknek több van. Azt tudom mondani hogy ha veszel cx et,akkor mondjuk cx95 öt vegyél,mert lehet a többi csalódás lesz. Nekem a CX500 nagy csalódás volt. Szörnyű dobozhangja van a 95 höz képest. Amikor én vettem a PX100-ast nekem nem testszett a hangja,mert én szeretem a cx be hogy "leszedi" a fejem a basszusával. Utcára se valami jó,és ronda is. Ha nem kell nagyon utcára akkor mondjuk HD555 nagyon szépen szól.

[ Szerkesztve ]

(#4157) Kleroo válasza hkari (#4156) üzenetére


Kleroo
veterán

"Szörnyű dobozhangja van a 95 höz"
Egyre nagyobb a különbség:D

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4158) hkari válasza Kleroo (#4157) üzenetére


hkari
őstag

De tényleg :D Ma is kezembe került,de majdnem sikítva téptem ki a fülemből :D

(#4159) M0RGI


M0RGI
őstag

Sziasztok!
Ne haragudjatok, hogy nem olvasom el az öszes hozzászólást. Pár oldalon végigfutottam, mégis feltenném a kérdést. Melyiket vegyem?
Metal zenét hallgatok (bár szerintem ettől nem függ milyen legyen), szeretem ha széles tartományban szépen szólnak a hangok, van magas és mély is, de a közepek is tiszták.
Bocsi, nem tudom megfogalmazni jobban. Általában otthon hallgatnám a cuccot, de nem "mikiegereset" szeretnék, mert lefekvéskor az ágyban is szoktam elalvásig zenét hallgatni.
Melyik cuccot ajánlanátok? Köszönöm!

(#4160) ponti_ak válasza M0RGI (#4159) üzenetére


ponti_ak
addikt

Szia,
nekem a cx55 van. Rock, Metal, Pop zenére használom, és elégedett vagyok a hangjával. Nem 100%-os, és nincs összehasonlítási alapom a cx400/500-zal, vagy a cx95-tel, de 8k-ért szerintem jelenleg a legjobb vétel (a 300-ast biztosan állva hagyja).

Vagy ha van 15k-d a 95-ösre (iiletve 13-ért is van már, a Fülhallgatós topikban írt róla valaki nemrég), akkor azt javasolnám, az tutibiztos (20k alatti kategóriában).
üdv

(#4161) gelbelex válasza hkari (#4156) üzenetére


gelbelex
őstag

Ez elég nehéz kérdés. Attól függ mire kell.
Utcára. (Otthonra nem kell bogyó. És van régről egy HD520II.)

Olyan szép sztereo hangképet cx ekkel nem fogsz kapni szerintem.
Köszönöm! Ez hasznos infó volt!!
Ha a CX95-tel sem, akkor marad a PX... Többet nem szánok rá egyenlőre...

Basszusa a cx eknek több van. ... Amikor én vettem a PX100-ast nekem nem testszett a hangja,mert én szeretem a cx be hogy "leszedi" a fejem a basszusával.
Utcán a PX100 nem jó, a zajtól nem is hallani a basszust.
A zárt PX200-nál lehet hallani, nekem elég is.

Azt tudom mondani hogy ha veszel cx et,akkor mondjuk cx95 öt vegyél,mert lehet a többi csalódás lesz.
Én kifogtam egy selejt CX300-at... :W Semmire se jó.
De köszönöm. Még nem győződtem meg arról, nekem (másik) CX kell... :)

[ Szerkesztve ]

(#4162) VVoid válasza gelbelex (#4161) üzenetére


VVoid
aktív tag

Szerintem maradj a PX200-nál. Ha találsz is olyan hangzású fülbebogyóst, valószínű annyival drágább lesz, hogy nem éri meg. Szigorúan szvsz. ;)

(#4163) gelbelex válasza VVoid (#4162) üzenetére


gelbelex
őstag

Hm. Ezt sejtem én is... :K
Köszönöm!

(#4164) M0RGI válasza ponti_ak (#4160) üzenetére


M0RGI
őstag

Köszi, megnéztem a másik topicot is. Elég meggyőző.
Azt hiszem cx95 lesz a nyerő.
Azért várom még a véleményeket, karira fogom kérni. :)

(#4165) ValodyBacsi


ValodyBacsi
csendes tag

Tegnap vettem egy Sennheiser CX-55-öt. Azt hittem, 11 rongyért az iAudio 7-hez mellékelt füldugasznál jobb lesz. Ehhez képest nincs rendes közepe. Nincs rossz hangja de nem is valami különlegesen jó, jazz-hez és klasszikushoz semmiképpen nem.

Az a kérdésem, a fülbedugós Sennheiserek mind ilyenek, vagy van, amit kifejezetten az olyan embereknek gyártottak, mint én, aki nem esik hanyatt a nagy mélyektől, de elvár egy gazdag és szofisztikált középtartományt? Vagy maradjak az iAudio-hoz adott fülesnél, ami amúgy egyáltalán nem rossz, de azt reméltem, egy drágább fülessel jobb lesz.

(#4166) M0RGI válasza ValodyBacsi (#4165) üzenetére


M0RGI
őstag

Ahogy nézem a CX55 a basszusra van kihegyezve.

(#4167) hkari válasza ValodyBacsi (#4165) üzenetére


hkari
őstag

Szerintem hallgasd sokat,szokj hozzá,és utána meglátod hogy jó lesz. Kötelező jobbnak lennie mint a gyári iaudio-é. Esetleg jácc az EQ val. CX55 öt még nem hallottam ,de nem lehet rossz :U Ha meg tényleg nem jó,akkor menj vissza 3 napon belül,és ha tudsz fizess rá egy cx95 re.

(#4168) ronaldo


ronaldo
őstag

Használ esetleg valaki HD 215-öt? Néztem a Sennheiser kínálatát és 15 ezer körül ezt találtam egyedüliként, ami zárt fejhallgató, elég impozánsak a paraméterei és forgatható.

Más is érdekelhet, de lényeg, hogy zárt és állítható legyen.

(#4169) Kleroo válasza hkari (#4167) üzenetére


Kleroo
veterán

Szerintem is máshol lesz a baj.a cx55 biztos frankón szól.
a cx500 is kellemes zenei élményt nyújt hangszeres zenéknél(gondolom, mert még nem hallottam cx95-öt :D )főleg hogy már teljesen bejáratódott. nagyságrendekkel jobban szól.
a cx55 vagy hamis, vagy gyári hibás sztem

[ Szerkesztve ]

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4170) ValodyBacsi válasza hkari (#4167) üzenetére


ValodyBacsi
csendes tag

"Szerintem hallgasd sokat,szokj hozzá,és utána meglátod hogy jó lesz."

Erre nem lesz már szükség. E-digital szerencsére visszavette, vásárlási utalványra cseréltem. Nem veszek egyelőre fülest, pláne nem kínában gyártott Sennheiser-t. Biztos jó márka, talán nem én vagyok a célcsoport, előbb is írta valaki, hogy CX-55 a basszusra van kihegyezve, hallatszik is rajta.
Én meg korábban inkább bakelitet hallgattam, csöves erősítővel, és nem nagyon jöttek be a digitális cuccok. Aztán az iAudio nagyon-nagyon kellemes meglepetés, 25e-ért egy olyan digitális lejátszó, ami egyszerre ad pontos és meleg hangot. Zenét lehet vele hallgatni.

Az iAudio füles lehet, hogy nem annyira jó, de valami miatt nekem mégis jobban működik. (Talán mert a Cowon a saját cuccához lőtte be.) Amit ott zenének hallok, az a CX-55-el csak csörömpölés volt. És ezen nem segít az EQ, hiába nyúlok bele, hiába teszek rá a középre, csak mennyiségben lesz több, minőségben nem.

(#4171) hkari válasza ValodyBacsi (#4170) üzenetére


hkari
őstag

Hát akkor ha lehet valahol hallgass meg egy cx95-öt,ha az se jön be,akkor nem igazán tudsz mit csinálni. Esetleg egy Fejhallgató? Nekem HD555 öm van,és az nagyon szépen szól,pedig nem a legjobb kategoria még.

(#4172) KilgoreTrout


KilgoreTrout
senior tag

Sziasztok, vettem egy mx360-at, és hát enyhén szólva nem vagyok megelégedve vele. Nincs semmi magas jóformán, még szét eq-zva sem. Basszusa az van, dehát utazás közben nem dübögést akarok hallgatni, hanem zenét.
Igaz nem tudom mit vártam egy 2100 forintos fülhallgatótól...
Előtte a Samsung z5-höz adott samsung fülhallgatót használtam, legalább olyan minőségűt szeretnék. Mit tanácsoltok?
Mit jelentenek egyébként a (mx/px/cx stb.) típusjelzések?
A cx300-nak mennyire tiszta a hangzásképe? Mert az mx360-nal ha végigsétálok mondjuk pár elszáradt levélen, akkor azt tökéletesen hallani a zene fölött, tehát elég durván hiányzik minden magas.

(#4173) Kleroo válasza KilgoreTrout (#4172) üzenetére


Kleroo
veterán

A cx300 nagyon szépen lehalkítja a külső zajokat. hangzésképe szép.Inkább a mély dominálja. Szép magasai vannak. Nagyon jó kis fülhallgató. viszont az új jövevényekenhez képest nagyon gyenge a dinamikája, és a magasai is kezdenek öregedni.....
De szerintem még mindig szupi kis füles.(mondjuk7-8k ért)

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4174) KilgoreTrout válasza Kleroo (#4173) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

Akkor hasonló (<8000) árfekvésben tudsz esetleg ajánlani valamit? A basszus nekem annyira nem lényeg, fontosabb, hogy ne legyen "doboz" hangja...

(#4175) hkari válasza KilgoreTrout (#4174) üzenetére


hkari
őstag

Szia. Nemrég hallgattam egy Cx500-ast,és annak is dobozhangja volt. Szerintem hallgass meg egy cx 95 öt vagy,ha nem zavar az hogy nagy a füles akkor egy px100 vagy 200 ast.

(#4176) gizda válasza hkari (#4175) üzenetére


gizda
senior tag

1 hete szert tettem én is 1 ílyen cx500-asra valszeg fake a senn. jel már simán lekopott róla de így is lealázza a hőn szeretett SE hpm70-esem de+hpm85-öst is á olyan hangokat fedeztem fel amiket eddig nem a közép és magas tartományban de a bass is teljesen más pedig még a nyáron volt szerencsém meghallgatni 1 cx95-öst akkor nem is tűnt fel annyira a különbség hát nem tudom lehet azóta javult a hallásom :D

gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com

(#4177) Kleroo válasza KilgoreTrout (#4174) üzenetére


Kleroo
veterán

Ha találsz cx55-öt akkor az bestbuy.
de mostanság sajna nemhogy a cx55 , de a cx300at se kapod meg ennyiért. :(

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4178) hkari válasza gizda (#4176) üzenetére


hkari
őstag

Nem tudom,szerintem nem fake. Fake és eredeti összehasonlításban semmi sem igaz rá. Mondjuk nekem már mind1,mert eladtam :D

(#4179) KilgoreTrout válasza Kleroo (#4177) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

Hát ilyet látok itt a hardveraprón is, de kissé gyanús az alacsony ár...
Nem hamisítják ezeket?

(#4180) KilgoreTrout válasza KilgoreTrout (#4172) üzenetére


KilgoreTrout
senior tag

Na most kipróbáltam gépről is az mx360-at. Soksávos eq, plusz az erősítőn a magas kiemelése segített valamennyit, és végül is kijönnek magas hangok is a fülesből. Sajnos ez nem változtat azon a tényen, hogy utcai zenehallgatásra teljesen alkalmatlan (pedig a lejátszóban is van 5 sávos eq). :(

(#4181) Kleroo válasza KilgoreTrout (#4180) üzenetére


Kleroo
veterán

Tudtommal nem hamisítják (még ? ) a cx55-öt.
Hát boltokban nemrég lehetett 8-9k ért találni, úgyhogy a 7k-s ár, annyival nem olcsóbb. Nagy valószínűséggel eredeti lehet.

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4182) gizda válasza hkari (#4178) üzenetére


gizda
senior tag

de honnan gondolod hogy nem az még nem is láttad nem is hallottad az enyémet vagy tudod honnan vettem :F :D

gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com

(#4183) hkari válasza gizda (#4182) üzenetére


hkari
őstag

Jah bocsi,azthittem te tudod én honnan vettem :DD

(#4184) gizda válasza hkari (#4183) üzenetére


gizda
senior tag

ja már vágom neked ment a válasz pedig csak 1 sima hozászólás akart lenni
ennek nincs doboz hangja imádom

gizda felhasználónak 18 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon ! wasqda@gmail.com

(#4185) hkari


hkari
őstag

Mért nem csinálunk egy találkozót? :D Fülhallgató találkozó. Szerintem sokan kíváncsiak lennének , hogy melyik hogy szól.

(#4186) Levi's


Levi's
tag

Hali

Egy olyan kérdésem lenne hogy mi a véleményetek az MX70 fülhallgatóról??? Hogy hangzásban miben különbözik mondjuk az MX660tól???

(#4187) Lajkó


Lajkó
őstag

Sziasztok.
Szerintetek ez a cx500 fake??? Sanjos vannak kétejeim. Pl. a szine abszolute nem olyan.
Gyártói oldal! itt igencsak eltér attól amit a srác fényképezet
Youtube 1, Youtebe 2. A második videó olyan hogyismondjam :F Talán a k@k@ szó illene rá. Még a 17. másodpercnél MSN-bejelentkezés hangját hallani. Szerintetek a Sennheiser többfélle színben is adott ki a cx500-ból? :F Tanácstalan vagyok. :(
Köszi a segítséget. :R

(#4188) Yushchenko válasza Lajkó (#4187) üzenetére


Yushchenko
őstag

Helló!
Nem fogod elhinni, de 3 színben elérhető ez a modell.
Üdv. Yush

(#4189) Kleroo válasza Lajkó (#4187) üzenetére


Kleroo
veterán

Nos.
én úgy tudom, hogy nem létezik ilyen, hogy oem cx500..........

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4190) TokLac


TokLac
senior tag

Hali! Ma vettem egy CX55-öt. Brutál jó! :C

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#4191) Seraph 16 válasza hkari (#4185) üzenetére


Seraph 16
őstag

Nekem tetszik az ötlet. :K

"Csak a napórák fogaskerekei jártak rossz irányba"

(#4192) TokLac válasza Yushchenko (#4188) üzenetére


TokLac
senior tag

Van bordóban is! :) Ezek már a CX300 II-es sorozat. Nagyon szépek.

[ Szerkesztve ]

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#4193) TokLac válasza TokLac (#4190) üzenetére


TokLac
senior tag

Frankó hogy ezek járnak hozzá:

:C

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#4194) Lajkó válasza Yushchenko (#4188) üzenetére


Lajkó
őstag

Ha ez valóban így is van, akkor mond már meg legyélszives, hogy TE melyik színűt árusítod itt a PH.-n ??? :U
Előre is köszi. :R

(#4195) ponti_ak válasza TokLac (#4190) üzenetére


ponti_ak
addikt

Üdv a cx55-ös klubban! :D

Mivel használod?

(#4196) TokLac válasza ponti_ak (#4195) üzenetére


TokLac
senior tag

Köszi! Nem méltó módon egy Nokia E51-el. Végülis ehez vettem. Nem volt olcsó. A debreceni Saturn-ban vettem 12990Ft-ért. Tudtam volna rendelni olcsóbban, de én nem bírok várni. Inkább megveszem drágábban ha azonnal kell. Viszont ugyan ennyiért lett volna CX95, későn láttam meg az árlistát. Viszont, annak a kábel kialakítása nem tetszik hogy 30cm, plusz 1méter toldó hozzá. Ehez meg kaptam tokot is. Annyival nem jobb a CX95 ilyen téren úgyhogy nem bánom, de egy picit idegesít. Láttam CX300 II-őt, nagyon szépek, feketében csodás. Viszont a 90-fokos csatlakozót nem szeretem, és a CX55 mégis csak jobb, és csak 1000Ft-al volt drágább. Néztem még az AKG K324P-t, de erről lemondtam mert annyira nemtetszik hogy nagyon. Fehérben és krómban is nagyon bazári. A CX95 színe nagyon tetszik, viszont a kábelezése nem. Az ergonómiája és a formája viszont csúcs, úgyhogy a CX55 jó alternatíva szerintem. A hangzása így nyersen és a telefonnal kielégítő. DR. Alban-t hordozható eszközön így szólni még nem hallottam. Itthon van egy jó cuccom, frankó High-End hangfalakkal. Mindjárt rádugom az Onkyo TXDS-494-re és ott kiderül mit tud. Bár még bejáratós. Hú, jó sokat írtam, bocsánat!
:R

[ Szerkesztve ]

Symbian modding: www.smartphonepro.hu

(#4197) Yushchenko válasza Lajkó (#4194) üzenetére


Yushchenko
őstag

Szerintem elég egyértelműen kiderül a hirdetésemből, hogy feketét.
Üdv. Yush

(#4198) hkari


hkari
őstag

Hát akkor próbáljuk meg hogy kit érdekelne egy ilyen füles parti :D
Akit érdekelne,és eljönne az iratkozzon fel a listára.

1, hkari

(#4199) Kleroo válasza hkari (#4198) üzenetére


Kleroo
veterán

Én is kíváncsi lennék ilyenekre. de nincs semmi időm ilyen "mellékes" dolgokra.

Hodor. Hodor? Hodooor!

(#4200) Lajkó válasza Yushchenko (#4197) üzenetére


Lajkó
őstag

Szerintem abszolute nem egyértelmü, mert ami álltalad feketénnek titulált, azon a gumi előtt ezüst szinü csík van. Annak a csíknak semmi keresnivalója egy CX500-on. Legalábbis a hivatalos honlap alapján. :P
A linken jól megfigyelhető, hogy az eredeti fekete fülesen ezüst színű csík nem található. Nem úgy mint a képen, amit te mellékelsz a hirdetésedhez. Illetve nmme úgy mint a privátban küldöt linken, amin valaki ugyan ezt árulja egy hasonló adokveszek honlapon.
Szvsz ez nem eredeti cx500-as. :(

Szeretném meghallgatni mások véleményét is. Olyanokét, akik hozzáértőbbek nállam.
Köszi. :R

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.