Hirdetés

2024. június 18., kedd

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#4250) Lajkó válasza Yushchenko (#4248) üzenetére


Lajkó
őstag

1: IGEN, természetesen voltam a miskolci Media-ban, de sanjos csak cx300 volt készleten. :F Arra hivatkozott az eladó, hogy mostanában nem tudnak a Sennheisertől rendelni, mert ... :F Bár lehet hogy csak a maradék árukészletet próbálják kigórni.
2: Szomorú hogy már sértegetéssel próbálsz terelni. Nem először kértem tőlled a képeket.

hkari: Szvsz nagyonis "akkora" az ügy. Szerinted másokat átvágni nem nagy ügy? Vagy attól félsz, kiderül hogy a tiéd sem volt eredeti, pedig azt hitted? :U Szerintem a fülhalgató kialakításából ered a legnagyobb előnye a minőségi versenytársaival szemben. Ami annyit tesz, hogy nem is olyan nagy a különbség a fake, és a valódi között. Netán volt szerencséd meghallgatni mindkét változatot, VÁJTfüled van ? :)

Csak jelzem: Ide, és más fórumokba nem (csak) azért jár az ember, hogy cimborákat gyüjtsön. Hanem azért hogy infót, tapasztalatokat, és legfőképp tanácsokat kérjen a nálla tapasztalatabbaktól. Ennek fényében kérném tölled hkari, hogy ha lehet akkor inkább keress egy face-t akinek van boltban vásárolt cx500-as fülese, és kérd meg, hogy fotózza le. ENNYI !!!

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.