Hirdetés

2024. május 18., szombat

Gyorskeresés

Hozzászólások

(#1032) ponti_ak


ponti_ak
addikt

Ahoi, fórumtársak!
Nem mondom, nem tétlenkedtetek mostanság cx300 témában, alig győzöm olvasni a hsz.-eket itten.. node, csak nem állom meg, hogy bele kotyogjak én is.. :D

Szóval, engedjétek meg, hogy itt következzen az én ''rövid'' kis privát sztorim a Sennheiser cx300am eddigi használatáról:

1,5 hónapja vettem meg, örültem, mint majom a f...ának, mert - akkor még - olcsóbb volt, és egyébként is úgy vártuk, mint a Messiást.... 2-3 hétig le sem bírtam tenni , annyira bele voltam buzulva. Szinte észre sem vettem a hibáit, amik kétségtelenül léteznek. Persze a csoffadt mx-ek után tényleg megváltás volt.

De aztán, valamikor a múlt héten egyre többet kezdtem bosszankodni azon, hogy néha már-már zavart a szélzaj (de ez a px200-zal is van, kvázi megszoktam már, de azért mégis.. :(( ). Majd egyre többen írtátok Ti is, hogy nem olyan jó dolog ez, és hogy egyébként a magasakat sem hozza igazán jól.. Mondom, oké. De hogyhogy eddig jó volt, most meg nem.. :F Nem tudom.
Reméltem, hogy majd választ kapok tőletek, de sajnos csak a bizonytalanságom nőtt. Közben pedig tényleg jó kis füles ez... de mégsem 100%-os.. Lesz egyáltalán valaha olyan, ami minden szempontból megfelel? Ezt sem tudom. Csak azt, hogy egyre inkább kezdek rájönni, hogy ennek az egésznek nem lesz vége: Emlékszem, amikor a 200-ast vettem, azzal is így voltam. Imádtam, de nemsokára feloszlott a lila köd, és kezdtem észrevenni a hibáit annak is... Most kb ugyanitt tartok ezzel, de azt mondom, hogy jelenleg egyszerűen nem tudok jobbat. Kell a jól záró füles, mert a metrón megőrülök, viszont kicsit fütyülget, ha felérek a mozgólépcső tetejére.. Ez van. Elfogadtam, ennyit hajlandó vagyok engedni: Nekem, most, így, ez megfelelő. Nincs már türelmem tovább keresgélni....

...de azért még egy olyan 200 Ft-os csipeszt beszerzek én is, mert a balos dugasz kezd egyre gyakrabban kilazulni nekem is a fülemből.


ui: holnap kipróbálom a legnagyobb méretű kupakokkal is... valahogy belegyömöszölöm a fülembe.. nem fog ez itt nekem fütyülni többet, vaze!! Azért ne aggódjatok miattam, nem akarok az orr-fül-gégészeten kikötni.... ;)

[Szerkesztve]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.