- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Sempron tuning
- (téma lezárva)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MasterDeeJay: Low budget (50.000 forint) light gémer gép összerakása
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Rap, Hip-hop 90'
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- MasterDeeJay: Legolcsóbb "x99" gép építése. (folyamatban)
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
Aktív témák
-
Lortech
addikt
-
adam911
csendes tag
ja hogyne, levasarolhattam mindig a különbözetet....kpt nem adnak am vissza.
-
Lortech
addikt
És kárpótoltak valahogy a komoly értékcsökkenésért??
-
adam911
csendes tag
hát figy a proci kálváriám erdekes volt.
3200es bartont vettem majd behalt az nf7s ben gari vissza csak 2800as bartonjuk volt az is meghalt majd kaptam egy 2800as sempront mer aszontak bartont nem gyartanak többet.
blefishben. -
Anthony001
senior tag
Szóval akkor az a vélemény, hogy inkább vegyek egy xp-t mint egy sempront?
Most egy 600mhz celeronom van de már a fa..om is ki van vele.955-ön megy vízhűtéssel,már széttuningoltam az egészet.
Kiakarom csrélni az egész gép belselyét.Alaplap egyértelmű, hogy abit,ezenbelül nf7.Csak a procin gondolkozok, hogy melyiket lehetne tuningolni de nagyon.Hali
Azt a gépet mindenképp cseréld le.
Nekem nagyon nagy mákom van , mivel 1 lockmentes 2800+ t fogtam ki.
Szerintem vegyél 1 2800+ Bartont ha még van valahol süllyesztőbe.
És ha van 1 jó hűtésed a 2500Mhz-t kihozod belőle. -
adam911
csendes tag
hi skacok
lehet h huje kerdes lesz de mind1 ha 1altalan kerdes
a konfig:
AMD 2800+ Sempron
OCZ 512MB PC-3500 EL DDR
MSI KT880 lap
na ugye en itt nezegetem a bealllitasokata biosba es timeingot nem igazan tom allitan, talaltam 1 helyet ahol ilyesmi van hogy captain colonel general commancer etc. 7 fele, es sztem ez lehet az de nem vagyok tuti biztos.
ja es a ramom 266nak latja az fsb100 vmilye....
na megyek biosba vissza
-
Vangelis
félisten
ki kéne szedni a laptopomból a 2600+ os mobil bartont.... vaze

-
lol
senior tag
Most egy 600mhz celeronom van de már a fa..om is ki van vele.955-ön megy vízhűtéssel,már széttuningoltam az egészet.
Kiakarom csrélni az egész gép belselyét.Alaplap egyértelmű, hogy abit,ezenbelül nf7.Csak a procin gondolkozok, hogy melyiket lehetne tuningolni de nagyon.mobile 2500+ > Bővebben: link
valakivel hozass be, brutálisan lehet tuningolni
Ő hoz > Bővebben: link
nézd meg ezt a topicot még > Bővebben: link sok eredmény is van főleg a második felében
[Szerkesztve] -
esar
tag
Kiakarom csrélni az egész gép belselyét.Alaplap egyértelmű, hogy abit,ezenbelül nf7.Csak a procin gondolkozok, hogy melyiket lehetne tuningolni de nagyon.Nekem lesz kb úgy egy hónap múlva egy 2500+ Barton eladó. Lockmentes,és alapfeszen viszi a 3200-at. Ha érdekel visszatérhetünk majd rá. Mindenképpen jobban jársz vele mint a Sempronnal sztem. Bocs tudom hogy ez itt nem a bazár..

-
gohanssj
csendes tag
Kiakarom csrélni az egész gép belselyét.Alaplap egyértelmű, hogy abit,ezenbelül nf7.Csak a procin gondolkozok, hogy melyiket lehetne tuningolni de nagyon. -
lati
csendes tag
Vettem egy 2600+-os Sempront es szerintem jobban huzhato mint az XP,mivel azt is probaltam.
A Sempron alapbol 11*166~1833 MHz.
Viszont egy Zalman CNPS7000 AlCu hutovel ill. fesz emelessel siman megy 205-os FSB-n ami 2255 MHz-et jelent.A proci max terhelesnel 45 fokos volt... -
atosz
őstag
2400+ Sempron : 10.0*166.6=1667MHz
2200+ XP : 13.5*133.3=1800MHz
Az XP meg mindig magasabb orajelen ketyeg + PR.
Es szerintem az XP-t meg mindig nagyobb esellyel lehet tuningolni - persze ez az arkepzesnel nem szamit.
-
esar
tag
-
gohanssj
csendes tag
Helló!
Tugya valaki mért kerül ugyanannyiba egy 2400+ sempron, mint egy 2200+ xp? -
atosz
őstag
ha rám halgatsz, veszel egy 2,6-ost és azt húzod fel

a 2.3-asom ugye 1593Mhz-s gyárilag, 9,5*166-on. szorzó ugye fix de 9,5*200-is elmegyeget gond nélkül, ez csak ram meg alaplap kérdése...Na azert ne mondjuk mar csak ugy a vakvilagba ilyaneket, foleg tapasztalat nelkul... Nem igazan megy minden - sot - Sempron 200-as FSB-n, joval kisebb aranyban viszi, mint anno a Bartonok. Azon is jokat szoktam nevetni, hogy azt mondjak, minden Barton (2500+) megy 3200+-t, mintha benne lenne a specifikacikban. Nagyon sok Barton van, ami nem viszi, vagy csak feszemelessel... Ahogy a velemenyeket olvasom, a Sempronnal ennel sokkal rosszabb a helyzet, pedig elviekben a magjuk (tobbnyire) megegyezo.
Jahh, amugy meg:
Bővebben: link
Tobbet nem irok, pedig meg van vagy 5 topic CSAK az elso oldalon, ami dugig van a Sempronos kerdesekkel/valaszokkal....
-
littlerock
aktív tag
ha rám halgatsz, veszel egy 2,6-ost és azt húzod fel

a 2.3-asom ugye 1593Mhz-s gyárilag, 9,5*166-on. szorzó ugye fix de 9,5*200-is elmegyeget gond nélkül, ez csak ram meg alaplap kérdése... -
lati
csendes tag
Sziasztok!
Szeretnek venni egy AMD procit, ami egy Sempron lenne,mivel Bartont mar nem kapni
.
Kerdesem az lenne,hogy milyet erdemes venni ?Ugy mint a Bartonnal,2500+-ost es felhuzni az FSBjet,vagy 2600+-ost?Azthiszem annak olyan a szorzoja mint a Bartonnak.
Irjon vki ha van mar tapasztalata!
Aktív témák
-
Fórumok
LOGOUT - lépj ki, lépj be!
LOGOUT reakciók Monologoszféra FototrendGAMEPOD - játék fórumok
PC játékok Konzol játékok MobiljátékokPROHARDVER! - hardver fórumok
Notebookok TV & Audió Digitális fényképezés Alaplapok, chipsetek, memóriák Processzorok, tuning Hűtés, házak, tápok, modding Videokártyák Monitorok Adattárolás Multimédia, életmód, 3D nyomtatás Nyomtatók, szkennerek Tabletek, E-bookok PC, mini PC, barebone, szerver Beviteli eszközök Egyéb hardverek PROHARDVER! BlogokMobilarena - mobil fórumok
Okostelefonok Mobiltelefonok Okosórák Autó+mobil Üzlet és Szolgáltatások Mobilalkalmazások Tartozékok, egyebek Mobilarena blogokIT café - infotech fórumok
Infotech Hálózat, szolgáltatók OS, alkalmazások SzoftverfejlesztésFÁRADT GŐZ - közösségi tér szinte bármiről
Tudomány, oktatás Sport, életmód, utazás, egészség Kultúra, művészet, média Gazdaság, jog Technika, hobbi, otthon Társadalom, közélet Egyéb Lokál PROHARDVER! interaktív
- Fórumok
- Processzorok, tuning
- Sempron tuning
- (téma lezárva)
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- LEGO klub
- Autós topik
- PayPal
- Építő/felújító topik
- Hivatalos a OnePlus Watch 4
- Jelentősen ronthat a memóriahiányon egy holnap kezdődő sztrájk
- Mesterséges intelligencia topik
- Bemutatkozott az Oppo kamerás csúcsmodellje
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! AMD Threadripper 3960X + Asus Zenith II Extreme garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X BOX Eladó!
- Intel i7 - 8700K 3,7GHz - LGA 1151 - OEM
- Félkonfig! 5800X3D (2027.01-ig garis) - Asus B450f Strix Gaming - Hyperx Predator 32GB 3200MHz CL16
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 9 5950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 1000GB AMOLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 1TB Silver -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5258
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- iPhone 14 Pro Max 1TB Space Black -2 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS5261
- 27% - ÚJ MSI MEG Vision X AI Core Ultra 9 285K / RTX 5090 / 128GB DDR5 / 2TB NVMe ! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

.