Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz Boxer001 #310 üzenetére
Haveeeer, hát gyúrsó vagy, vagy mifene, mutatsd meg, hogy Te kemény srác vagy, Veled nem lehet vitázni, parancsolj rá, hogy tegye le, különben még nem tudod mit csinálsz, de nem lesz jó vége az tuti, pl.: áááá... nemtom, én sem ilyen vagyok ember csessze meg,aki megmondja a tutit, szóval csak beszélj barátnőd fejével, a cigit sajna joggal hívják koprosószögnek. Faterom is dohányos, most már ''csak'' napi egy dobozzal nyomat, nála is az a baj, hogy nem akar leszokni, nem az, hogy nem tud.) Amíg valaki nem akarja letennni, addig nem fog leszokni, a nemdohányosoknak kell őket motiválni, terelgetni, amennyire tőlünk telik, de amíg nem ültettük el bennük a leszokás gondolatának magját, addig sajna nem lesz semmi haladás. A fenyegetés, zsarolás rossz módszer, nem célra vezető, meg persze emberileg sem túl korrekt, az egyszer biztos, ennel ellenére sokan csinálják, sajnos , mondanom sem kell, hogy eredmény nélkül. Egyébként már én is elszívtam pár szálat, hogy megpróbáljam felfogni, mi a jó benne, de fogalmam sincs , szal. inkább inni kezdtem , na nem viccelődők, ez nem olyan téma, bocsánat és nem iszom,csak nagyon ritkán (1-2 hetente max.1-2 üveg, de nem rendszeresen) és ált. sört, az még egészséges is állítólag.
A cigiről való leszokás szvsz olyan, mint a fogyás, nem lehet úgy csinálni, hogy majd holnaptól kezdem, de ma még 2 dobozzal eltolok, vagy leteszed és nem szívsz tőbet, vagy nem szoksz le (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen). Én nem vagyok dohányos, így nem tudom milyen nehéz lehet leszokni, viszon sokat fogytam és az sem volt könnyű, ott egy jó kaja utáni vágy is tud elvonási tünet jelleget ölteni, de míg a ciginél ez 1-2 hét, kajánál -ha nem is ilyen mértékben- valhol egy életre szól. Szal kitartás kedves topic nyitó (és minden leszokni akaró), gyűjtsd be az összes cigit, dobd ki, nyomtasd ki a leendő vágyad képét (ha jól emlékszem TFT monitor ), ez majd erőt ad,csak kitartás, ez mindennek az alapja, akár leszolksz valamiről, akár fogyózol, akár sportolsz, stb. Jó hosszú hsz lett, a lényeg: Sok sikert!Sex is like pizza: when its good its real good,when its bad its still pretty good!
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest