- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Moddingfan
senior tag
válasz
Boxer001 #310 üzenetére
Haveeeer, hát gyúrsó vagy, vagy mifene, mutatsd meg, hogy Te kemény srác vagy, Veled nem lehet vitázni, parancsolj rá, hogy tegye le, különben még nem tudod mit csinálsz, de nem lesz jó vége az tuti, pl.: áááá... nemtom, én sem ilyen vagyok ember csessze meg,aki megmondja a tutit, szóval csak beszélj barátnőd fejével, a cigit sajna joggal hívják koprosószögnek.
Faterom is dohányos, most már ''csak'' napi egy dobozzal nyomat, nála is az a baj, hogy nem akar leszokni, nem az, hogy nem tud.) Amíg valaki nem akarja letennni, addig nem fog leszokni, a nemdohányosoknak kell őket motiválni, terelgetni, amennyire tőlünk telik, de amíg nem ültettük el bennük a leszokás gondolatának magját, addig sajna nem lesz semmi haladás. A fenyegetés, zsarolás rossz módszer, nem célra vezető, meg persze emberileg sem túl korrekt, az egyszer biztos, ennel ellenére sokan csinálják, sajnos
, mondanom sem kell, hogy eredmény nélkül. Egyébként már én is elszívtam pár szálat, hogy megpróbáljam felfogni, mi a jó benne, de fogalmam sincs
, szal. inkább inni kezdtem
, na nem viccelődők, ez nem olyan téma, bocsánat
és nem iszom,csak nagyon ritkán (1-2 hetente max.1-2 üveg, de nem rendszeresen) és ált. sört, az még egészséges is állítólag.
A cigiről való leszokás szvsz olyan, mint a fogyás, nem lehet úgy csinálni, hogy majd holnaptól kezdem, de ma még 2 dobozzal eltolok, vagy leteszed és nem szívsz tőbet, vagy nem szoksz le (tisztelet a kivételnek, ha van ilyen). Én nem vagyok dohányos, így nem tudom milyen nehéz lehet leszokni, viszon sokat fogytam és az sem volt könnyű, ott egy jó kaja utáni vágy is tud elvonási tünet jelleget ölteni, de míg a ciginél ez 1-2 hét, kajánál -ha nem is ilyen mértékben- valhol egy életre szól. Szal kitartás kedves topic nyitó (és minden leszokni akaró), gyűjtsd be az összes cigit, dobd ki, nyomtasd ki a leendő vágyad képét (ha jól emlékszem TFT monitor), ez majd erőt ad,csak kitartás, ez mindennek az alapja, akár leszolksz valamiről, akár fogyózol, akár sportolsz, stb. Jó hosszú hsz lett, a lényeg: Sok sikert!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Gitáros topic
- Linux kezdőknek
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF / M920T tower -Számla, garancia, WIN11
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest