- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- bambano: Bambanő háza tája
- Klaus Duran: LTT I Ran Every Antivirus At Once
Új hozzászólás Aktív témák
-
Eagl3
veterán
válasz
Thulcandra #1079 üzenetére
Kösz, h. megosztod a tapasztalatod velünk
.
Én kb. 3-4 évig cigiztem, most épp leszokóban vagyok. Ez az első próbálkozásom, nemis próbálkozásom, inkább elhatározásom
. Szilveszter előtti napon nyomtam el az uccsó cigimet.
Napi 1-1,5 doboz cigit füstöltem. Teljesen mindegy, h. hol voltam, mitcsináltam. Elegem lett belőle teljesen. Hihetelenül büdös, káros és még drága is.
Nem telt el sok idő, de már most fittebbnek érzem magam, érzem az ízeket, illatokat.
Néha nem könnyű megállni, h. ne gyújtsak rá. Mindenki dohányzik körülöttem.... anyu, munkatársaim, haverok nagy része. Szeretem az időt elütni néha 1-2 kocsmában.
Ez mind eléggé befolyásoló tényező, csodálkozom is magamon, h. nem gyújtottam rá azóta, az összes kolega ámul, h. amikor csak tehettem már gyújtottam is a cigit, egyik napról a másikra letettem és nem szívom már.
Amúgy abszolút nem kívánom, az-az első 4-5 napban elmúlik. Utánna már csak a szokás marad, h. valamit csinálni kéne. Hiányérzetet kelt.Mondanám h. tedd le, jóljársz stb. stb. de ezt sztem tök felesleges mondani bármelyik dohányosnak. Igazából a lényeget már érzed teis: "...egy barom vagyok, be kell, hogy lássam.". Már csak az hiányzik, h. elhatározd, nem akarsz többé cigizni. Anélkül nem fog menni. Nem mondom, h. nem kell akaraterő hozzá, mert igenis kell, de ha nincs elhatározás és csak szenvedésnek fogja fel az ember a leszokást akkor sosem fog leszokni. Örülni kell, h. nem dohányzunk. Ennyi a lényege.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen egeret válasszak?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Ukrajnai háború
- Óvodások homokozója
- Suzuki topik
- Clair Obscur: Expedition 33 teszt
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Citizen Promaster Aqualand - BJ2169-08E
- DJI MINI 4K Fly More Combo 1 órát repült teljesen új és hibátlan DJI CARE CSEREGARANCIA!
- DJI Mini 2 SE Drón, Új, Bontatlan, Garanciális, Hasznos kiegészítőkkel, Ingyenes szállítás
- Tissot Heritage Porto Small
- 130 db regény és képregény (Star Wars, Marvel, DC, stb)
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U759 - i3-8GEN I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Beszámítás! Lenovo Thinkpad T495 üzleti notebook - R7 Pro 3700U 32GB RAM 512GB SSD Radeon Vega 10 W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest