- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yutani: YRHA - Yutani Retró HAngkártyái: IBM mWave
Aktív témák
-
CoolMan
MODERÁTOR
Üdv!
Kérdezd meg a Tuning, kezdőknek, szájbarágósan topicban.
Legközelebb kérlek, ne nyiss feleslegesen új topicot, hanem használd a keresőt.
Ezt zártam.
-
mileston3
csendes tag
Sziasztok!
Hozzáértő fórumozótársak segítségét, ötleteit, tippjeit várom köszönettel.Mielőtt bármibe belekezdenék, a 2 éves gépem főbb alkatrészei:
Alaplap: MSI FM2-A85XA-G43
Processzor: AMD Athlon X4 740X (4 mag, 3,2GHz/mag)
RAM: Corsair XMS3 1600MHz 2x2GB
VGA: Sapphire R7 260X OC (1050MHz core clock, 2GB GDDR5, 128bit)Egyebek: win7 64bit, 1TB WD Sata3 vinyó, 500W Chieftec Smart Series táp, Sharkoon Vaya ház, Arctic Freezer 7 CPU-hűtő, ASUS VS247 monitor)
Nemrég felraktam az MSI Afterburnert, de egyelőre nem használom, gondoltam előbb megkérdezem az ebben jártasabbak véleményét, hogy érdemes-e használni. Főleg hogy magán az AMD programon belül is van lehetőség arra hogy az órajellel, power limittel játsszak.
Aki behatóbban ismeri az MSI BIOS-ok felépítését és a különféle beállítások használatát, kérem az is írjon, hogy mit érdemes beállítani ahhoz, hogy a gépemet ne is nyírjam ki rövid határidőn belül, de a lehető legjobb teljesítményt hozhassam ki belőle.
Mivel folyamatosan 1080p-n használom a monitort, azért észreveszem, hogy sokszor az élsimítással vannak gondok, vagy videókban látok hasonló "hibákat". Emellett érdekelne, hogy tudtok-e részletes, már kész beállításokról szóló cikkeket, leírásokat főleg a videokarihoz. Egy ismerősöm mondta, hogy van kimondottan egy oldal, ahol ilyen van, de ott az én karimra nem találtam olyat.Bármilyen szoftveres, hardveres segítséget szívesen várok, köszönöm előre is, mindenki írjon akinek van némi hozzáfűznivalója!
Aktív témák
- AMD Ryzen 7 3800XT (AM4)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 14900KF 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, bontatlan AMD Ryzen 5 7600X BOX AM5 4,7 - 5,3Ghz
- AMD Ryzen 7 8700F - Új, 3 év garancia - Eladó!
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix B550-F Gaming Wi-Fi II Alaplap + Ryzen 7 5800X3D Processzor!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest