- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: RTX 5060 - Az új népkártya?
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- vrob: Az utolsó DOS játékok 1996 - 1997-ben, egy korszak lezárul
Hirdetés
Köszönjük a sok biztatást, támogatást! Utolsó pillanat a féláras hirdetésfeladásra, előfizetésre!
Aktív témák
-
karib
addikt
Amúgy Twollahból kiváló helpdeskes lehetne :DD
-
karib
addikt
Én sem láttam az eredeti hozzászólást, csak sejteni lehet. Ha ilyen okosakat tudsz mondani (mint úgy általában), akkor gyere bátran tesztelni, van mit bőven, meglátod, milyen jó vicc, amikor dolgoznál, de behal valami (előforudl). Egyelőre nem tartunk ott, hogy mindenből 5 cseredarab van, csak levesszük a polcról, vagy rohanunk és veszünk még kettőt a biztonság kedvéért, főleg, ha valaki a saját cuccait áldozza be tesztre.
Ez a kegyetlen igazság. -
twollah
nagyúr
No fene.
Vki nem bírja a kritikát? :D
A hozzászólásom az esztelen brutalitás áldozata lett.
Továbbra is szomorúnak tartom, hogy vkinek nincs annyi félrerakott pénze, hogy baj esetén egy új HDDt vegyen magának.
Amúgy van egy felesleges 3.2es Quantumom, ha pesti vagy dobj egy mailt, és megbeszélhetjük a dolgokat. -
rog
addikt
csak en nem latom a #2-t?
vagymivan? -
Szerinted az volna a helyes, hogy amikor gáz van egy tesztcuccal, én zsebből megveszem a pótlást? Elég erős lenne azért ezt elvárni... :).
-
Emberek! A tesztelés alatt álló P4-3.06 Ghz-s konfigban elromlott a vinyó. Ha valaki tudna pár napra kölcsön adni egy néhány GB-s vinyót, amire felfér az XP és a Visual Studio, akkor meg tudom csinálni a cikket, egyébként nem. Ha van mentő ötlet, akkor szívesen fogadom.
Min. 2.1-es vinyó kellene, de inkább több, a Visual studio miatt.
Előre is köszönöm.
Kéretik nem szétoffolni, mert sürgős.
Aktív témák
- Netfone
- LEGO klub
- sziku69: Szólánc.
- Kifelé is csukható a Z Flip7?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Építő/felújító topik
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- iPhone14 Pro Max Független , dobozában , Alza Garancia
- Eladó 2tb szerver hdd több db
- OUTLET Áron - Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Mélyen ár alatt!
- Samsung Galaxy S25 Ultra, 12/512, ezüstkék titán
- Dell Latitude 7320: i5-1145G7/16GB /512GB SSD/13"3 FHD, Touch, Matt/Win11 Pro
- Intel Core i7-8700 / i7-9700 CPU, processzor - Számla, garancia
- HIBÁTLAN iPhone SE 2022 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2984
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3068
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i7-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest