- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Met: Az elfeledett kerékpár.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- MasterDeeJay: Mindkét irányból bedugható USB-A?
- Szevam: Mennyire tipik Z-gen viselkedés? Tipizálható-e egyáltalán?
- Ismerkedés a Zyxel NSA325 v2-vel
- Amiga A500 - A régi barátnő
Aktív témák
-
karib
addikt
Amúgy Twollahból kiváló helpdeskes lehetne :DD
-
karib
addikt
Én sem láttam az eredeti hozzászólást, csak sejteni lehet. Ha ilyen okosakat tudsz mondani (mint úgy általában), akkor gyere bátran tesztelni, van mit bőven, meglátod, milyen jó vicc, amikor dolgoznál, de behal valami (előforudl). Egyelőre nem tartunk ott, hogy mindenből 5 cseredarab van, csak levesszük a polcról, vagy rohanunk és veszünk még kettőt a biztonság kedvéért, főleg, ha valaki a saját cuccait áldozza be tesztre.
Ez a kegyetlen igazság. -
twollah
nagyúr
No fene.
Vki nem bírja a kritikát? :D
A hozzászólásom az esztelen brutalitás áldozata lett.
Továbbra is szomorúnak tartom, hogy vkinek nincs annyi félrerakott pénze, hogy baj esetén egy új HDDt vegyen magának.
Amúgy van egy felesleges 3.2es Quantumom, ha pesti vagy dobj egy mailt, és megbeszélhetjük a dolgokat. -
rog
addikt
csak en nem latom a #2-t?
vagymivan? -
Szerinted az volna a helyes, hogy amikor gáz van egy tesztcuccal, én zsebből megveszem a pótlást? Elég erős lenne azért ezt elvárni... :).
-
Emberek! A tesztelés alatt álló P4-3.06 Ghz-s konfigban elromlott a vinyó. Ha valaki tudna pár napra kölcsön adni egy néhány GB-s vinyót, amire felfér az XP és a Visual Studio, akkor meg tudom csinálni a cikket, egyébként nem. Ha van mentő ötlet, akkor szívesen fogadom.
Min. 2.1-es vinyó kellene, de inkább több, a Visual studio miatt.
Előre is köszönöm.
Kéretik nem szétoffolni, mert sürgős.
Aktív témák
- GoodSpeed: Ugrás 32 GB RAM-ról 64 GB RAM-ra: Corsair Vengeance CMK64GX5M2B6000Z30
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fűnyíró topik
- Házimozi belépő szinten
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, all-in one szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P43s - i7-8G I 8GB I 256GB SSD I Nvidia I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5420 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest