- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
Aktív témák
-
Wolfskin
őstag
Sikerült a szellőzés javításával hűvösebbé és csendesebbé tennem a gépet, de sajnos ezzel előjött egy addig ''elnyomott'' hang. A vinyó (Samsung SP1614N, kb. 2 hónapos) összegerjed a házzal. Olyasfajta ciklikusan felerősödő, rezonancia, mint a távolsági Ikarus buszok hátsó hídja. Mély, idegesítő, felerősödő, majd csillapuló búgás (kb 5 mp. ciklusokkal). Kézzel is érezni, ha ráteszem a kezem a házra, ahogy remeg.
Próbáltam szorosabbra húzni mindent, merevítőket tettem be, hogy feljebb toljam a rendszer rezonancia frekvenciáját, de nem segít. Hagytam lazán is, tettem alá mindenféle csillapítást, de ezt a ferkit nem szűri ki. Egyszerűen, csak ha kézben tartom a vinyót, ha nem ér a házhoz (de rettenetesen rezeg akkor is), akkor szűnik a zaj. Ha felteszem a ház oldalát, az meg csak felerősíti a hangot. NAGYON IDEGESÍT!!! SEGÍTSÉG!!! (Rosszabb, mint a csöpögő vízcsap!!!)
Mit tegyek?
1. Cseréljem ki a házat?
2. Vágjam ki a vinyó tartó részt, és tegyem be rugalmasan felfüggesztve?
3. Vigyem vissza gariba a vinyót (3 év), mert nem szabadna így rezegnie (vibrálnia, remegnie).
4. Hajítsam ki a gépet az emeletről, és pihenjem ki magam egy szanatóriumban?
Várom a tanácsokat!
Üdv,
W
Aktív témák
Hirdetés
- Ilyen lesz a Fairphone 6
- Íme az új Android Auto!
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- Milyen NAS-t vegyek?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Óra topik
- Tudományos Pandémia Klub
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Acer Predator Triton Neo 16 15 notebook - Ultra 9 185H 32GB RAM 2TB SSD RTX 4070 WIN11
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 118 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 - UK billentyűzet
- BESZÁMÍTÁS! Asus M5A99FX PRO R2.0 990FX chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest