- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WireGuard VPN a mindennapokra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Amazon Kindle JailBreak
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Ki tudja. Ha 1x szemtől szembe állnék azzal aki lehúzott és gúnyos mosollyal az arcán próbálna valami kamu szöveggel lerázni lehet eldurranna az agyam és neki esnék. Ez csak ott derülne ki, innen a karosszékből nem lehet megmondani.
De van ismerősöm aki ezt konkrétan meg is tette. Valami csoda folytán mindjárt megváltozott az adós fizetési hajlandósága. Pedig ott nem pitiáner 20-30k volt a vitatott összeg hanem 9ember 1,5havi munkabére (kb ~1,7 millió forint) és 9 család megélhetése.
-
dízelracer
őstag
Akkor meg egyszerűen bele kell lépni a gyerek szájába. Pénze akkor sem (biztos, hogy) lesz de kurva jó érzés ! Önbíráskodás? És? Jelentsen föl. Én abban az időben éppen 120km-el odébb másik 6 barátommal néztem épp az esti meccset egy kocsmában. Ennyi. Bizonyítsa be bárki is a földön, hogy nem úgy volt. Esélye nincs. Mindenkivel meg lehet találni a közös hangot. Kivel így kivel úgy. Én magam eléggé primitív megoldásnak tartom de ha valaki csak abból ért, hogy beverik az arcát akkor nincs kecmec, oda kell állni és meg kell tenni. Ez ilyen egyszerű. Vagy ahogy mondani szokás: a cél szentesíti az eszközt...
#24: Persze, hogy el.
-
dízelracer
őstag
Ez itt a probléma. Senki nem áll ki magáért. "Áhh úgy sem tudom bizonyítani. Áhh biztos elküldenek majd, hogy erre nincs a rendőrségnek kapacitása. Áhh úgy sem kapom vissza a pénzem, stb ..." Ragozzam még? Ezért érzi nyeregben magát az összes piti csaló mert az emberek legalább 90%-a így gondolkozik. Nyel egy nagyot elkönyveli, hogy jól megszívta és próbálja mihamarabb elfelejteni az egészet. Egy dolgot mélyen véssen mindenki az eszébe. Senki nem áll ki érted, neked kell kiállni magadért! Ez az élet minden területére igaz. Amúgy is az értékhatárt nézd csak meg. Bizony, ez már más elbírálás alá esik, főleg ha bizonyítást nyer, hogy más embereket is becsapott. De tényleg nem értem a szenvedő alanyt sem, az ilyen gerinc nélkül született egyedekkel miért kell leállni üzletelgetni? Nyilvánvalóan egy csaló. 3x verte át az áldozatát aki még mindig nem tesz semmit. Nem kell csodálkozni, hogy Ő most ezeket a sorokat olvasva otthon röhög a markába és elégedetten hátradől a karosszékében. Nem fenyegeti veszély mert még arra sem képes a lehúzott fél, hogy feljelentést tegyen ellene. Akkor miről is beszélünk? Nem itt kell durrogni, a tettek mezejére kell lépni.
-
dízelracer
őstag
KukkSteve. Ne próbáld győzködni, ne legyél vele jófej. Ha átvert tegyél ellene rendőrségi feljelentést. Az lehet, hogy csak 1-1,5év múlva de a pénzed úgy is visszakapod majd mert a bíróság kötelezni fogja a neked okozott kár megtérítésére. Őt meg jól meghurcolják, erősen szopóágra kerül. Na habozz. Tegyél rendőrségi feljelentést !!! Ne hagyd már, hogy a fejedre szarjanak wazze...
szerk: ettől függetlenül én továbbra is szívesen meghallgatnám a másik fél verzióját is.
Aktív témák
- Dobozos , garanciális 27"-os Acer Nitro ívelt monitor leárazás
- Apple Macbook Air 13,6 M4 16GB/256GB - 7 Ciklus - 100% Akkumulátor - MAGYAR - Ezüst - 3 év garancia
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
- Nagyakkus, mobilnetes - Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 1000GB 13.3" FHD 1 év gar
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- HIBÁTLAN Apple Watch Ultra 2 Natural Titanium 49mm -1 ÉV GARANCIA - 100% Akkumulátor, MS3220
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 8GB I 128GB SSD I HDMI I 15,6" HD I W10 I Gari!
- LG 49SE3KE-B 49" Full HD LED monitor
- Lenovo ThinkPad T15 Gen2 Intel Core i5-1135G7 Villám Akció! 30.09.2025-ig csak 195.000ft!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest