Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Philips M120D/10 kamera hackelés és parajelenségek
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- gerner1
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Aktív témák
-
dízelracer
őstag
Akkor meg egyszerűen bele kell lépni a gyerek szájába. Pénze akkor sem (biztos, hogy) lesz de kurva jó érzés ! Önbíráskodás? És? Jelentsen föl. Én abban az időben éppen 120km-el odébb másik 6 barátommal néztem épp az esti meccset egy kocsmában. Ennyi. Bizonyítsa be bárki is a földön, hogy nem úgy volt. Esélye nincs. Mindenkivel meg lehet találni a közös hangot. Kivel így kivel úgy. Én magam eléggé primitív megoldásnak tartom de ha valaki csak abból ért, hogy beverik az arcát akkor nincs kecmec, oda kell állni és meg kell tenni. Ez ilyen egyszerű. Vagy ahogy mondani szokás: a cél szentesíti az eszközt...
#24: Persze, hogy el.
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Okostelefonok javítása, akku, törött kijelző, töltőcsatlakozó csere, ODA-VISSZA FUTÁRRAL IS!
- A legolcsóbb!!! Dell Latitude 5470 6. gen. core i5-ös notebook olcsón!!!! AkciÓÓ!
- HP A8-as Radeon VGA kártyás notebook leárazás!!! AkciÓÓ!
- Külső táp nélküli Asus GeForce GTX 1050Ti 4 GB ! AkciÓÓ!
Üzleti előfizetők hirdetései
- Bomba ár! Fujitsu T936 Convertible: i5-6G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Plus 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3355, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Fractal Design Core 2500 ADATA 600W
- Honor X7 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 64GB (2x32) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest