- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- N€T0X|N: EP2 -> FK2
- hcl: HP 255 G8 (250 G8) LCD csere
Aktív témák
-
WildBoarTeam
senior tag
Hát te nagyon el vagy tévedve.
Ez olyan mintha azt mondanád, hogy nem sütsz otthon kenyeret, mert az a pék dolga. Miért ne tehetnéd meg? Nálad az a "személyes megkeresés" hogy rögtön képentörlöd? Lehet azt kulturáltan is intézni, beszéddel, verekedés és fenyegetés nélkül (bár az, hogy feljelented, ha nem fizet, az még nem az). És pont ezért kell egy tanú, hogy ne foghassa rád, hogy odamentél "verekedni". Sőt, még akár hangfelvételt/videót is készíthetsz, hogy ne süljön el fordítva a dolog.
Ja, igen sokszor jutott már odáig ügy, hogy a PH-t megkeresték.
Másrészről, ha megnézed a 100 legkörözöttebb bűnözőt Magyarországon, akkor 70%-ban csalások miatt keresik őket. Ezek után biztos, hogy hagyják az ügyet a pics@ba??Nem védek én senkit, csak furcsa az ilyen hsz-eket olvasni.
Hidd el, a Tiedet is furcsa olvasni. Engem meg a Te hozzáállásod háborít fel.
Aktív témák
- BestBuy topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- iPhone topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Elektromos autók - motorok
- Hardcore café
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Küszöbön az androidos PC-k
- PCI bővítőhelyet elfoglaló Icy Dock mobilrack M.2-es SSD-knek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Edge Prémium dizájn, AI-élmény a zsebedben 12/512 GB
- Új Dell 13 Inspiron 5310 FHD+ IPS i5-11300H 4.4Ghz 8GB 256GB Intel Iris XE Graphics Win11 Garancia
- Honor Magic6 Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest