- MasterDeeJay: Sikeres CoffeeTime modok
- Tóth Olivér: Tudtátok hogy ez ma már RETRO?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reset Elek
aktív tag
Ebből max azért lenne per, mert a srác tényleg nem kapja meg a psp-t. Akkor meg elég helytálló a gyanú, hogy átverték.
De ha mégis megkapja, akkor a cég küld egy fizetési felszólítást, max valami késedelmi összeggel, és kifizeti.A bank meg elméletileg azért csinálhat ilyet, mert az ÉN pénzem. Fölvesznek egy jegyzőkönyvet, hogy megalapozott gyanú miatt blablabla, és ha helytálló a gyanú, akkor annyi. Ha nem, akkor szerintem egy max egy gyors lefolyású szabálysértési eljárás. Ez csak neki nagy pénz, bíróságon nem + fiatalkorú, + jóhiszeműen járt el.
De most hívtam a bankomat, az Ella tuti nem tud pénzt visszahívni. Azért érdemes megpróbálni.
Juliabriilke!
Ja, igen, vágom, csak félrenyomta.
mockossz kisz gombockák......
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox series controller pink
- MSI Thin 15 B12UC - 15.6"FHD 144Hz - i5-12450H - 16GB - 512GB - Win11 -RTX 3050 - 3 év gari , MAGYAR
- Prémium fejhallgató kábel ( Focal, Denon)
- 15.gen! Intel Core ULTRA 5 245KF (5800X3D-t veri) +wifis lap +16-32GB DDR5 RAM! GAR/SZÁMLA (nevedre)
- Üzleti kategóriás laptopok, asztali számítógépek, alkatrészek,garanciával, ZoliLaptop.hu
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T460s - i5-6GEN I 12GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Használt Turtle Beach Stealth 700 Gen2 Max fejhallgató / 12 hó működési garancia
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- KIÁRUSÍTÁS - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 Dock (akár 2x4K felbontás)
- Dell Vostro 3425 6magos Ryzen 5 5625U 8GB RAM 256GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest