Hirdetés
- Yézi: Videokártyáim [2015/08-2026/01]
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BerserkGuts: 9800X3D Hitvallás, Dogma megcáfolása egy RTX5080+12600K-val
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- AMD K6 avagy hogy is volt 10 éve?!
Aktív témák
-
válasz
pelyhe1985
üzenetére
-
törölt tag
válasz
pelyhe1985
üzenetére
Gyere a Házimozi és mnden ami... topicba.
De erősitő nélkül megoldhatatlan.Nem lehet meghajtani nélküle. Még a legkisebbet 2 wattost se. -
pelyhe1985
csendes tag
Sziasztok!
Vásároltam egy Jamo S 426 HCS 3 hangfal szett 5.0-t. Ahhoz hogy ki tudjam használni vennem kell egy erősítőt hozzá(gondolom én). De most nem szeretnék venni csak egy kicsit később majd. De nem szeretném hogy itthon álljon, nagyon szeretném már hallgatni. Szeretném összekötni a számítógéppel is hogyha filmet nézek akkor a Jamo hangfalakból jöjjön a hang. A számítógépem össze van kötve egy Samsung LE37S62B típusú LCD tévével. A számítógépemben egy ASUS P5K-alaplap van. Hogyan tudnám megszólaltatni a hangfalakat kisebb anyagi ráfordítással amíg nem veszek erősítőt. Olvastam ,hogy az Erősítő teljesítmény: 100Watt /140Watt maximálisan-ezt nem igazán értem lehet, hogy bele van építve a hangfalba az erősítő? Elnézést ha ostoba kérdéseket tettem fel de kérlek benneteket írjatok valamilyen megoldást erre a problémára. Már arra is gondoltam hogy amíg nem veszek egy komolyabb erősítőt addig rákötöm egy gagyibb régi 5.1-es házimozira.
Előre is köszönöm a válaszotokat.
Üdv.:
Szabolcs
Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Corsair ST100 RGB-s fejhallgató tartó állvány!
- Harman Kardon AVR 200 5.1 hazimozi erosito
- LOGITECH PRO X 2 Lightspeed fehér gamer headset//GARANCIÁS//INGYEN SZÁLLÍTÁS
- wharfedale wh-2 surround szett illetve egy par SAL2200F hangfal
- Pioneer MVH-S420BT - USB MP3 AUX, Android kompatibilis, Pioneer Smart Sync, iPod Direct Control
- 200db SZETT! REFURBISHED - DELL Docking Station WD19S + 130W töltő
- Dell Latitude E6410 i5 M560, Nvidia NVS 3100M 512MB GDDR3, 4Gb RAM, 250GB HDD, jó akku, számla gar
- REFURBISHED - DELL Precision Dual USB-C Thunderbolt Dock - TB18DC
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4001
- BASEUS Compact Quick Charger 2xUSB USB-C PD 3A 30W fekete
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest