Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- drsanya: Simsonn Plus X pedálszett beszámoló vagy “teszt” egy szimulátoros szemével
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
Aktív témák
-
Pompi
nagyúr
Köszönjük a linket, ott lehet folytatni.
-
Thrawn
félisten
-
djfara
csendes tag
sziasztok! nem tudom jó helyre írtam-e, de a lényeg, hogy hardver-es tanácsot szeretnék kérni. Van egy gépem: Intel Celeron 1,8 GHz Processzor, 80 GB Winchester, No name alaplap, 2 GB Ram DDR 1-es memória, és egy 64 MB-os videókártya. A Videókártyát szeretném lecserélni egy 256 MB-os videókártyára, olyanra, ami jó is, és tökéletesen megfelel a processzornak, nem kicsi hozzá a proci, tehát nincs proci limit
és hogy lehetőleg ez egy nem rossz videokari legyen
nagyra vágyó vagyok? lehet ilyen 256 MB-os videokarit találni? én egy geforce 6600 gt-re gondoltam először, esetleg 6800 gt-re, de félek, hogy gyenge lesz hozzá a proci és semmi nem fog rajta futni. végülis én azt szeretném, hogy a mai játékok (pl: Crysis, Pro Street, Witcher, COD 4) menjenek rajta low-on simán, vagy legalább egy Stalker mediumon simán elfusson rajta. Lehetséges ez? Ha nem, akkor milyen játékok és hogy futnak rajta majd? Adjatok légyszi tanácsot!
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! ASRock Z390 i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Bitfenix Neos acél DeepCool 450W
- SK Hynix vagy Samsung 32GB DDR4 2666MHz PC4-21300 laptop RAM
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Xiaomi 15 / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest