Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
leranta
csendes tag
A követlező problémám van.
Van egy Canon N670U scennerem (USB -s).
Leszedtem a megajtó programot a Canon oldaláról.
Telepítettem.
Amikor rákötöm a scannert a gépre a Windows (XP SP3) fel is ismeri.
A vezérlőpult -> Képolvasók és fényképezőgépek mappában meg is jelenik.
Sőt ha rákattintok és nyomok egy tesztet, szépen elkezd dolgozni a scanner és úgy csinál mintha éppen beolvasna egy lapot (világít a lámpa megy az olvasófej. stb.)
A teszt is azt írja ki hogy minden rendben.De ennek ellenére ha scennelni akarok bármilyen programmal, miután kiválaszttom forrásnak a Scanert TWAIN hibát ír ki.
Sőt ha elindítom a Windows saját Képolvasók és fényképezőgép varázslóját ott fel sem ajánlja mint lehetséget forrást.
Van valakinet ötelete?
Természetesen az Uninstall reg clean, install variációt már eljátszottam párszor.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell latitude 5330 i5-12.gen/8gb ddr4/250gb ssd/magyar Bill./új akku (Esztétikai hibás)
- Erőmű Magyar! Lenovo P16 ( Core I9 12950HX 32Gb DDR4 512Gb SSD Nvidia RTX 4Gb video) laptop!
- SONY PLAYSTATION 5 PRO KONZOL, 2TB
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 29 hónap gyártói garanciával
- Elegoo Saturn 4 Ultra 16K + Mercury Plus V3.0 + Mini Heater
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- iPhone 17 256 GB Black - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3856
- Samsung Galaxy S25 Ultra / 12/512GB / Kártyafügetlen / MediaMarkt Garancia 2028.12.02.-ig
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3852
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest