Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Aktív témák
-
luciferc
őstag
Akkor azt hiszem levonhatjuk a konklúziót, miszerint a HP irtózatosan szar scannereket gyárt (és most nem érdekel, hogy maga a scanner, vagy csak a program a szar, mert együtt használja őket az ember), így gyakorlatilag bármilyen másik gyártóval jobban jár az ember.
ha ez a HP-nak nem tetszik, hát lesz szíves kihozni emberi drivereket és programokat. -
luciferc
őstag
Hm. ennyire durva lenne a hp? a jó édes...
márpedig ez a program egy fos, ezzel képtelenség normálisan scannelni, ha nem csak 1-2 oldalról van szó.
Hulot: kipróbáltam a VueScan-t, de sajnos nem ismeri a scannerem.
Mindenki: Továbbra is áll a kérdés. van olyan program, ami képes a HP scannereket használni a fos HP program nélkül? -
luciferc
őstag
bár kissé régi a topik, de gondoltam minek újat nyitni.
Szóval adott egy HP scanner, és a hozzá való gyári program szimplán egy fos. és akkor még enyhén minősítettem. Ezért kellene nekem egy programocska, amivel lehetne scannelni, de úgy, hogy scannelés címén ne a HP fos programját hozza be, majd nyelje el az adatokat, hanem megkerülve a HP programját a drivert kezelve scanneljen nekem. Létezik ilyen program? Kis keresgélés után nem nagyon találtam...
Aktív témák
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Fogyjunk le!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A tajvani chipgyártóknak is beteszi a kaput a Hormuzi-szoros lezárása
- Bluetooth hangszórók
- Autós topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hardcore café
- Xbox Series X|S
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4373, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone SE 2020 128 GB Piros 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- 223 - Lenovo LOQ (15IRX10) - Intel Core i5-13450HX, RTX 5060
- Samsung Odyssey G5 LS27CG510 27 QHD Gamer Monitor 6 hó garancia Házhozszállítás
- 5G Lenovo ThinkPad P14s Gen 3 Intel Core i7-1280P Nvidia T550 32GB 512GB 1 év teljeskörű garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest