Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- valakiyt: Az Iobit programok - el kéne engedni
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Google Drive csatolása szerveren / Nextcloud integráció
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- aquark: Zsebszámológépek
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Aktív témák
-
P.H.
senior tag
Egy TWAIN-drivert minden program tud kezelni. Általában programból közvetlenül (is) be lehet állítani a scanner-t (felbontás, méret, színmélység, ...), ez a TWAIN-felület lényege. (Én a program oldala felől vagyok képben, ilyeneket - is - írok, érdekes, HP-n kívül eddig minden más típussal ment normálisan.) A HP magát a driver-t módosította úgy, hogy ne tudjanak a programok közvetlenül scannel-ni (a driver a beállítási request-eket leokézza, mintha minden rendben lenne, de nem történik semmi). Arra meg végképp nem jöttem rá, hogy az ''intelligens'' vágást hogyan kellene letiltani (az is a driver-be van integrálva).
Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Xbox / Microsoft Store feltöltőkártya kód (digitális, HU) több címlet, több db, azonnal, olcsón
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem.
Üzleti előfizetők hirdetései
- Részletfizetés. BankMentes. Kamatmentes. Új noblechairs EPIC FEKETE ARANY. 3 év garancia!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- iPhone 11 Pro 64GB 100% (3hónap Garancia) - AKCIÓ
- Endgame Gear & Xtrfy gamer egerek /MZ1/OP1 8K/XM2we/XM1R/XM1 RGB (fehér/fekete/lila)/
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest