- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- SzőkeKapitán: Világ vége túlélők topicja
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Jack Hunter: Kínai erősítő vásárlási tippek
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
Aktív témák
-
dam
tag
Még annyi, hogy ez egy Toshiba laptop és ha jól sejtem (látom) akkor ATI chipsetes?
-
Rover623
félisten
Türelem esetleg...?
Ez nem chat szoba...
Eszközkezelőben: ismeretlen cuccosra ráállsz, jobb gomb, Tulajdonságok\Részletek\Eszközpéldány azonosítója...szépen felvésed ide...én meg megmondom hogy micsoda...
Első tipp: ACPI\ATK0110 lesz...
Itt van hozzá driver:[link]...
[Szerkesztve] -
dam
tag
Ötlet esetleg?
Köszi! -
dam
tag
Sziasztok!
Szeretnék segítséget kérni. Azt hiszem a BIOS frissítés után jelent meg egy Unknown PCI Device az eszközkezelőben az Other Devices alatt. Minden szükséges driver fenn van. A baj az, hogy még beazonosítani sem tudom, hogy milyen típusú eszköz lehet ez. Így elég nehezen fogok drivert találni hozzá. Hogyan tudom meg, hogy egyáltalán mi ez? Hálózati eszköz, hanghoz valami vagy alaplapi eszköz?
Előre is köszi!
Ja! XP SP2 + Windows Update. Semmi más nincs még fenn.
[Szerkesztve]
Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Konteó topic
- Mérlegeli a csúcstechnológiás chipgyártásból való kilépést is az Intel
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Asztrofotózás
- Bittorrent topik
- Napelem
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Bomba ár! HP 255 G7 - AMD A4 I 4GB I 128SSD I HDMI I 15,6" FHD I Radeon I HDMI I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U939x- i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Update 07.30. - Bomba árak 2025-ben is! Üzleti - Consumer laptopok DELL FUJITSU HP LENOVO
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs