Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- GoodSpeed: Ágymatrac keresési kálvária
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz
anyonyimus
üzenetére
papír nem kell, csak egy cím és holnap adom fel a kártyát. priviben is jöhet ha van itt privi
hwsw-n szoktam inkább üzletelni. szereztem egy gf2-őt hamarosan megyek érte, addig elég lesz nekem amíg megérkezik az ati. A hűtőt leszedem róla és úgy csomagolom be, nehogy megsérüljön szállítás közben, szóval gyári hűtő lesz rajta, a tt hűtőt majd rászenveded, elsőre 1 óra alatt megvan :Đ remélem belefér a hűtő is a gyári dobozba majd megoldom, lehet hogy a tt hűtő dobozát nem tudom beleszorongatni, akkor szépen becsomagolok mindent újságpapírba és úgy adom fel hogy ne sérüljön meg véletlenül se. Jó lesz így?
Aktív témák
- ÚJ AKKU!!! Ár/ÉRTÉK BAJNOK! Dell Latitude 5330 i3-1215U 6mag! 16GB 512GB 13.3" FHD 1 év gar
- Beszámítás! Samsung Odyssey G5 32 QHD 144Hz VA 1ms monitor monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI MAG 325CQRXF QHD VA 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
hwsw-n szoktam inkább üzletelni. szereztem egy gf2-őt hamarosan megyek érte, addig elég lesz nekem amíg megérkezik az ati. A hűtőt leszedem róla és úgy csomagolom be, nehogy megsérüljön szállítás közben, szóval gyári hűtő lesz rajta, a tt hűtőt majd rászenveded, elsőre 1 óra alatt megvan :Đ remélem belefér a hűtő is a gyári dobozba majd megoldom, lehet hogy a tt hűtő dobozát nem tudom beleszorongatni, akkor szépen becsomagolok mindent újságpapírba és úgy adom fel hogy ne sérüljön meg véletlenül se. Jó lesz így?