Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
fagy53
nagyúr
válasz zserbox #15382 üzenetére
Nagyon gyors alapon az i5-2400 is, simán elmegy bármilyen VGA-val annál is inkább mert a mindenkori játékokhoz kell venni és nem a VGA-hoz!
Szerintem nem sok a 6k plusz, mert így szabadabb vagy, de józanul használva a mindennapokra a 2400 még alapon is elég.
Én megvenném a 2500K-t, használnám 3.3GHz-en, de ha szükségét érzem pillanatok alatt feltornászhatom 4GHz fölé...
Alapórajeles különbség[ Szerkesztve ]
-
Tommee
aktív tag
válasz zserbox #21990 üzenetére
Akkor valaki Gigabyte tulajdonos majd megmondja mit kell állítanod hogy a TDP limitet megemelje, szerintem ha Z68-as lapod van, biztosan lehet állítani csak nem tudom milyen néven szerepel Gigáéknál.
Esetleg BIOS-ban Ctrl+F1-et ha nyomsz, lehet előjön pár plusz állítási lehetőség(Giga P35-ös lapomnál így volt annó).[ Szerkesztve ]
-
ÁdiBá
veterán
válasz zserbox #23912 üzenetére
Igen.
Maximum 0.5V ahogy említettem is.
Gyári értékeken az intel 1.575V ír határnak. De, az alap VTT feszültség mellett alkalmazható.
VTT maximum 1.2V lehet. (Hosszú távon, károsodás nélkül) így elérhető kritikus esetekben az 1.7V memória feszültség is.De mivel hogy túlhúzásról beszélünk, mindenki saját felelősségére alkalmazza ezeket a beállításokat.
ÁdiBá
-
ffodi
veterán
válasz zserbox #23920 üzenetére
Az újabb infók szerint (pár 1000 hsz.-szel korábban írtam) sandy-nél nem kell figyelni erre a 0,5V differenciára. Szóval ha neked 0,92V <-> 1,48V az sem baj. Korábbi rendszereknél (s1156, s1366) kellett erre kifejezetten figyelni. Ott sem az volt a baj, hogy nem ment a rendszer, hanem hogy nagyon terhelve volt a feszültségkülönbség miatt az uncore. Persze, ha ezt a dolgot betartod, abból baj nem lehet.
[ Szerkesztve ]
"A minőséget régen gyártották, ma már csak biztosítják." Magassy I. axiómája
-
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemzés Megateszt: Intel CPU-k Nehalemtől Skylake-ig
- Elemzés Intel Sandy Bridge teszt
- eBay
- Objektívek topikja
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Milyen légkondit a lakásba?
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest