- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Graphics: OnePlus 13R - Üzemidőbajnok és remek képességek
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
masterrara
csendes tag
válasz
audi100td #2544 üzenetére
Nem tudom, hogy jobb lenne-e, mint a Spire, azért is fordultam segítségért.
Én a paraszti, kicsit többe kerül, talán jobb a minősége egy fokkal logikából indultam ki.
Esata csatlakozás nem hátrány ha van rajta.
Ami még fontos nekem, hogy lehetőleg halk legyen. A TT passzív aluházikóban van.
Folyjon ki a szemem, de nem találom, hogy a Spire az fém vagy műanyag vagy mi a rák, plusz egy 7cm-es venti dolgozik benne, amikkel kapcsolatban kicsit szkeptikus vagyok, valamint a gyártó oldalán nem találtam a fordulatszámra vagy dB-re vonatkozó értéket sem.
(Szüksége van egy 750es samsungnak egy jó aluház mellett a ventire egyáltalán?)Mindezek ellenére ha nyugodt szívvel ajánlod megvételre, akkor elgondolkodok rajta, de egyelőre azért keresem a lehetséges alternatívát.
Gyakorlati tapasztalatokat továbbra is szívesen veszek, valamint ha valahol éppen akciós egy cucc, amit érdemes megnézni...
Üdv
-
masterrara
csendes tag
válasz
audi100td #2539 üzenetére
Köszönöm a gyors választ!
Úgy néz ki, hogy egy 750-es samu alá fog kelleni, egyelőre usb-n keresztül.
Ezzel szemezek:link
Ezt a fajtát már 7,5k körül adják, talán ennyivel megér többet annál amit linkeltél,
meg amennyit eredetileg adni szándékoztam érte.
Ha saját tapasztalata van valakinek vagy lehet kapni jobbat is ezért a pénzért, kérlek jelezzetek!Üdv
-
masterrara
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szükségem lenne 750Gb-os vagy 1Tb-os samsung vinyóhoz külső keretre, olyanra
ami 100%, hogy fogadja a sata2es vinyókat, usb2.0 (esetleg pluszban esata / firewire) csatlakozója van, lehetőleg fémházas, jó szellőzéssel van megáldva és újonnan,
garanciával együtt sincsen csillagászati magasságokban az ára.
(Olyan 5000 huf környékére gondoltam)
Ha valakinek gyakorlati tapasztalata is van, azt nagyon szívesen veszem...Előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 3600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Ti 6GB FSP CMT240 Zalman 500W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest