Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Lalikiraly: Macbook NEO 2
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MasterDeeJay: Intel Optane M10: mire lehet használni?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
Új hozzászólás Aktív témák
-
adam526
tag

SAMSUNG - PVA RULEZ, avagy rövid beszámoló:
Elmenetm ma átvenni a monitort, no pixelhiba, nagyon szép a képe. Beállítottam klón módba a jó öreg crt-mmel és sokkal élesebb a képe. Először kipróbáltam egy monitortesztelő programmal, és meggyőzek a színek, meg ugye a fekete/fehér. Tetszik, hogy egy gombnyomásra lehet állítani, hogy milyen kontraszt/fényerő legyen(magic bright). Ezután betoltam neki a mátrix dvd-t, kerestem egy jó kis akciódús részt, és jó éles képet ad(persze ez még jobb lesz, ha lesz időm a beállításokkal szarakodni). Mivel csak az nfs underground 2 volt fönn a gépemen, ezért elindítottam, úgy hogy közben a crt-n is ua. láttam. Meg kell, hogy mondjam 1024*768-ban teljesen éles a képe, és semmi utánhúzást nem vettem rajta észre. Ezután rászántam magam, hogy kipróbáljam valami fps játékkal, mert ugye az fps a tft monitorok réme. Felraktam az ut 2004-et. Ha nincsenek idegrángásaid, akkor nem lesz vele semmi bajod. Persze akkor, ha elkezdem jobbra balra rángatni az egeret, akkor elmosódik a kép(de ekkor már a crt-n sem éles).
Kb ennyi lenne mára, remélem, hogy segítettem, és hogy bővülni fog a 910t-sek tábora.

[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- SAMSUNG (LS49FG916EUXEN) WQHD 144HZ GAMER MONITOR AKCIÓ!
- SAMSUNG (LS27FG810SUXEN) 4K OLED 240HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- SAMSUNG LS49AG952NPXEN 49" NEO Q-LED 5K GAMER 240HZ ! AKCIÓ
- SAMSUNG (LS49A950UIUXEN) 5K DUAL QHD GAMER MONITOR ! AKCIÓ
- BOMBA ÁRrR! Lenovo ThinkPad T14 Gen 4 Ryzen 5 PRO 7540U 14" FHD+ 32GB 1TB Lenovo gar: 2028.01.07!
- Keresünk iPhone 16/16e/16 Plus/16 Pro/16 Pro Max
- Apple iPhone 6S Plus 32GB Rose Gold Karcmentes állapot 100% akkumulátor
- Dell Precision 7720,17.3",FHD,i7-7820HQ,16GB DDR4,256GB SSD,P3000 6GB VGA,WIN11
- Huawei Watch GT 5 46mm okosóra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest