Aktív témák

• Egon

nagyúr

További fejlemények.
    A Samsung-nak írott levélre néhány nap után érkezett válasz, amelyben közölték, hogy forduljak a szervizvezetőhöz, illetve a fogyasztóvédelemhez... Tehát nem igazán foglalkoznak a kérdéssel (mint ez várható is volt)...
    De a slusszpoén még csak most jön! Ajánlom mindenkinek, tanulságos olvasmány...
    Hazavittem a cuccost, közben azon filózva, hogy érdekes módon akkor jelentkezett a problem, amikor átraktam a gépet máshová (másik szobába). Visszavittem a régi helyére, és láss csodát: normális a kép... Az új helyen továbbra is gány... Szóval a szervizeseket jogtalanul csesztettem...:B
    Mindannyian tudjuk, mit mondana erre Bell...;]:D
    Először a konnektorra gyanakodtam, de egy hosszabbítóval hamar kiderítettem hogy sajna a _hely_ a meghatározó...:( Az egész lakásban (a konyhát is beleértve) csak a lakás két sarka megfelelő (a két, egymással szemben lévő kis szoba, ablakhoz közel levő sarka...). Szóval valami zavaró jelenség (sugárzás? mágneses tér?) lehet a ludas...:O
    A lakás egy kőbányai, 10. emeleti panel (legfelső emelet). A tetőn elhelyezett antennára gyanakodnék, ha lenne a közelben (légvonalban kb. 10-12 méterre van is valamilyen antenna a tetőn, de pont a ''használható'' szobák felőli oldalon...).
    Ja, a másik monitoron a kép jobb oldala kicsit elmosódott (betűk esetén érzékelhető), az új TV-nken meg szintén lefele görbül (megmértem: 3 mm) a kép jobb széle (eddig észre se vettem).

Kérdéseim: mi okozhatja ezt a jelenséget? Mit lehetne tenni ellene?

Nyitok egy új topicot a problémának...

Aktív témák

Hirdetés