- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Aktív témák
-
Egon
nagyúr
További fejlemények.
A Samsung-nak írott levélre néhány nap után érkezett válasz, amelyben közölték, hogy forduljak a szervizvezetőhöz, illetve a fogyasztóvédelemhez... Tehát nem igazán foglalkoznak a kérdéssel (mint ez várható is volt)...
De a slusszpoén még csak most jön! Ajánlom mindenkinek, tanulságos olvasmány...
Hazavittem a cuccost, közben azon filózva, hogy érdekes módon akkor jelentkezett a problem, amikor átraktam a gépet máshová (másik szobába). Visszavittem a régi helyére, és láss csodát: normális a kép... Az új helyen továbbra is gány... Szóval a szervizeseket jogtalanul csesztettem...:B
Mindannyian tudjuk, mit mondana erre Bell...;]:D
Először a konnektorra gyanakodtam, de egy hosszabbítóval hamar kiderítettem hogy sajna a _hely_ a meghatározó...:( Az egész lakásban (a konyhát is beleértve) csak a lakás két sarka megfelelő (a két, egymással szemben lévő kis szoba, ablakhoz közel levő sarka...). Szóval valami zavaró jelenség (sugárzás? mágneses tér?) lehet a ludas...:O
A lakás egy kőbányai, 10. emeleti panel (legfelső emelet). A tetőn elhelyezett antennára gyanakodnék, ha lenne a közelben (légvonalban kb. 10-12 méterre van is valamilyen antenna a tetőn, de pont a ''használható'' szobák felőli oldalon...).
Ja, a másik monitoron a kép jobb oldala kicsit elmosódott (betűk esetén érzékelhető), az új TV-nken meg szintén lefele görbül (megmértem: 3 mm) a kép jobb széle (eddig észre se vettem).
Kérdéseim: mi okozhatja ezt a jelenséget? Mit lehetne tenni ellene?
Nyitok egy új topicot a problémának...
Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo Yoga Pro 9 (14IRP8) - Intel Core i9-13905H, RTX 4060
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- GeForce RTX 2070 (OEM HP) Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest