- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chas01
tag
-
Chas01
tag
Szia!
Esetleg megírod, hogy ki a szolgáltatód?
Akkor tudunk javaslatot tenni a dologgal kapcsolatban.
Amúgy ha STB-d van, akkor biztos, hogy digitális adásod van, mert csak ahhoz kell STB.
Szolgáltató függő, hogy megy-e kártya nélkül a tv-n is az adás, vagy kell venni kártyaolvasót és azzal dekódolni. -
Chas01
tag
-
Chas01
tag
Nem jött át az üzenetem.
Ma sokan örülnek, hogy a 1x éves képcsöves tévéjét le tudja cserélni egy korszerű készülékre, és nem biztos, hogy azonnal ki tudnak csengetni mégegyszer annyit egy hangrendszerre is.
Tudom, hogy nem a 150k-s szutyok a mérvadó, de az audiofil emberek csak a magasabb árkategóriára esküsznek.
Én zenélek és mégsem vágyom "ablaktörő" hangnyomásra pedig basszerozok.
Én a tévét is úgy vettem, hogy véletlenül kifogtam egy akciót az egyik madarasteszkóban. Ezzel együtt a 150k-s hangrendszer már drágább mint a tv amit rákötnék. -
Chas01
tag
Azért ha kérhetem, akkor ne mindenkit úgy nézz, mint milliomost.
Én most kezdtem nézelődni az erősítő+hangfalak környékén, és a leggyengébb kiadás (ami azért talán még szól is) ott nyit, hogy 150k.
Még én is kapkodtam a levegőt, pedig most van miből költeni.
Szóval én is kb az eddig használt Ozaki B5 szintjén levő kombót nézegetek optikai bemenettel. -
-
Chas01
tag
válasz
Flashget #49272 üzenetére
Határozottan egyetértek.
Én frissítettem hülye fejjel, és a PVR funcinak lőttek.
UE32EH5300 a kütyü amúgy.
Pont előtte csaptam össze, csak nem ment az auto rögzítés, ezért próbáltam nézelődni.
Van egy leírás IR transmitterre 3,5-ös jack csatival, amire hengot kiküldve lehet kódot küldeni a tv-nek. Azzal még majd megpróbálok gamelni egyet. Csak legyen időm foglalkozni vele. A 1033.0 firmre még lazán beköszönt a ruSamTV, fel is tudta csapni az extended menüt, de ezzel már nem áll szóba teljesen. Adást vált, hangot emel, menüben sétál, de a FACT+3SPEED már nem reagál. Próbáltam a dupla 3SPEED kombót is, de semmi eredmény.
Buktamatyi.
Próbáltam keresni 1033.0 firmet, hogy talán usb downgrade megy, de nem találtam sehol.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BestBuy ruhás topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Packeta
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- További aktív témák...
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- HGST HUH721010AL5200 10TB 7.2k SAS HDD, DELL branded, nettó 40000Ft + ÁFA, 1 év garancia
- APPLE Macbook Pro 14" (2023) - M3 - Asztroszürke - 16GB/512GB - 110 Ciklus - 2 év Garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest