Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Szólánc.
- Konvektor korszerűsítés - Computherm KonvekPRO felszerelése Q7RF szobatermosztát
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Szeretnék venni egy 40 vagy 42 "-os samsung TV-t, a 6-os sorozatból. Nézegettem a samu oldalán, szinte az összes TV-jük már 3D-s. Egyik ismerős MM-ben, másik Euronicsban dolgozik. Mindegyik le akar beszélni a 3D-ről. A kérdésem az lenne, hogy érdemes 3D-t venni ? Szerintük az aktív 3D nagyon bántja a szemet, kiforratlan még a technológia, stb.
Előre is köszönöm a válaszokat.Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
-
Svájcinéger
őstag
válasz zoltay14 #19151 üzenetére
És a TV adások minőségében sincs kivetni való ? Elsősorban TV adást nézek, néha nézek meg egy egy filmet, de ez még változhat.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
válasz zoltay14 #19165 üzenetére
Azért a Discoveryn, NetGeon, Spektrumon is van elég sok érdekesség számomra és remélhetőleg egy-két sportműsort is jövőre abban nézhetek. De azért köszi.
Anarchizmus jelentése: az emberi elme elszakadása a vallási dominanciától, az emberi test elszakadása a vagyoni dominanciától. Szabadulás a béklyók és az állami megszorítások alól. Egy olyan társadalmi rend, mely az emberek gyülekezési jogán alapul.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Szerintetek van arra lehetőség, hogy ASUS RT-N16 routerre dugott HDD-ről direktbe játszak le filmet a TV-vel (Samsung D5500) ? Vagy kérdezzem inkább a router topicjában ?
Ha letöltöttem és telepítettem valami APP-st a TV-re, de nem az aminek gondoltam azt tudom törölni ?Köszi.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
2011. végén vettem egy 40-es 5500-ast. A közepétől jobbra és alul van köbö két tenyérnyi kék folt. Ami csak akkor látszódik ha rásüt a nap és egy oldalról nézem. Ha nincs bekapcsolva a TV akkor is látni. Felhívtam a szervizt, kiküldtek valakit, aki bevallottam nem ért hozzá, nem tudtam, hogy sírjak-e vagy röhögjek. A kérdésem az lenne, hogy mivel lehet megtisztítani a TV-t szerintetek a hozzá kapott "kék rongyon" kívül ? Azt gyanítom, hogy ez csak valami szennyeződés lehet.
Köszi.
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok ! Van egy UE40D5500RWXXH tv-m. Miután megvettem nem sokkal a képernyőn lett egy tenyérnyi kék folt, de csak akkor látni ha rásüt a nap. Aztán egyre több lett. Kijött valami csávó - a szervizből, de nem a főnök, mert annak nem volt kedve erre jönni - de mivel tél volt és nem sütött rá a nap nem tudtam megmutatni. Most már egyre több a kék folt. Az volt a javaslatuk, hogy clinnel töröljem át a képernyőt. Annyira még nem zavar, gari is van rá, de találkozott már valaki hasonlóval ?
A második problémám az lenne, ha kapcsolódik a TV wifin a routerhez, akkor vannak csatornák amelyek bekockáznak és csuklik a hang. Már minden kábelt és csatit kicseréltettem a kábel szolgáltatóval, de csak akkor nem csinálja, ha letiltom a wifit. Ötlet ?
-
Svájcinéger
őstag
válasz sandró60 #50699 üzenetére
Helyi kábel TV. Nincs közel hozzá szerintem. Váltottam csatornát is a routeren.
-
Svájcinéger
őstag
Oks. Köszönöm. Mikor nyaralni voltunk totál le volt áramtalanítva a TV egy hétig, de utána sem lett jobb a helyzet. MM-ben dolgozó haver is javasolta a törlést clinnel, csak még nem mertem nekiállni. Idén szerettem volna venni egy másik TV-t, de abból nem biztos, hogy lesz valami és utána álltam volna a Samsung cseszegetésének. Puha papírtörlőkendő nem jó ? Valami jobb minőségű ?
Amúgy egy dvd lejátszó van mellette össz-vissz. Most akarom odaköltöztetni a routert.
Földhurok leválasztót remélem haverom tud hozni. Nem egy nagy összeg.
-
Svájcinéger
őstag
válasz sandró60 #50706 üzenetére
Oks. Köszi. Akkor azt kihagyom. Anno kaptam hozzá egy kék törlőkendőt, de haver szerint ha arra nyomom a clint, akkor megkeménykedik és utána karcol. Veszek párat az Euronicsban ha arra járok, vagy postáztatok MM-ből.
206 cc: TFT monitor törlésére alkalmas wet + dry combo ?
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Sziasztok !
Nemrég vettem egy 6650-es TV-t. A felhasználói kézikönyvben ez van:
Ne hagyja a TV-készüléket 4:3 módban túl sokáig. A képernyő bal és jobb oldalán, valamint a tetején és alján
kialakuló sötét sávok a kép beégését okozhatják. Ez a jelenség LED- és plazmatévék esetén figyelhető meg. (A képernyőbeégés jelensége plazmatévéken figyelhető meg.) Erre az esetre nem vonatkozik a garancia.Nem hagytam 4:3-ban, de vannak csatornák: Animal Planet, DigiFilm, stb. aminél alul és felül továbbra is van fekete sáv. Ez most okozhat beégést vagy sem ? D5500-nál ez fel sem tűnt.
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
válasz mester6 #73522 üzenetére
Ez most komoly ? Kapcsoljam ki egy műsor vagy film alatt ?
-
Svájcinéger
őstag
Nekem Képernyőhöz illesztve vagy igazítva nem aktív.
sandró60: köszi !
[ Szerkesztve ]
-
Svájcinéger
őstag
Hát én az 5500-ból átraktam a 6650-be és simán működik. Előtte megkérdeztem a szomszédom, aki a szolgáltatónál dolgozik és mondta, hogy nyugodtan rakjam át.
Persze lehet, hogy ez helyi sajátosság nálunk.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- UHD filmek lejátszása
- BestBuy topik
- Egészséges életmód
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Máris túl az 1 millión
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Parfüm topik
- Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest