Hirdetés
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Használt videókártya 30eft-ból? (Vega56)
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen mosógépet vegyek?
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mi történik egy netes csalás után?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Aguinaga
őstag
válasz pajorgergo #152760 üzenetére
PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
Néztem most a régi tv-m adatlapját (12 éves LG), ott valami 60000:1-hez (igen, hatvanezer) kontrasztot írnak, ez mi
-
Aguinaga
őstag
Melyik androidos távirányító alkalmazás a legjobb szerintetek Samu q80a tv-hez?
-
Aguinaga
őstag
Arról nem tud valaki véletlenül infot, hogy HD tv adás rögzítése mennyi adatok emészt fel? Van egy 128gb-os pendrive-om, de ha kell, van egy 1tb-os noti hdd-m is (csak ahhoz kellene egy külső ház)
-
Aguinaga
őstag
válasz univerzita #152865 üzenetére
Köszi szépen, akkor az a 128gb bőven elég lehet egy pár órára
Gondolom fat32-re formázzam?PSN: OldSlowhand74
-
Aguinaga
őstag
válasz univerzita #152869 üzenetére
Értem, és köszönöm, olyan tuti lesz, hogy 1 óránál hosszabb műsort vennék fel.
[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
válasz univerzita #152872 üzenetére
Igen? Ezt nem tudtam. De úgy is csak azon akarom megnézni.
-
Aguinaga
őstag
válasz univerzita #152865 üzenetére
Végül kipróbáltam, egy 64Gb-os SD kártyával tudtam megoldani, nem pendrive-val, ott egy kb 3 órás HD adás közel 8gb adat lett a kártyán. Ahogy itt javasoltátok - utólag is köszönet érte mindenkinek - exFAT-ra formáztam, a tv behelyezés után lecsekkolta a sebességét (érdekes módon egyik USB portban nem volt elég neki, de a HDD-nek dedikált USB portban jó lett), és ő is megformázta, és utána működött is.
Nem azt mondom, hogy napi rendszerességgel fogom használni, de azért jó néha, ha van opcióm erre.
-
Aguinaga
őstag
válasz rainman72 #153143 üzenetére
Érdekes, miután te írtad itt a topikban, hogy kell kérni, én is kértem, de az enyém már meg is érkezett.. igaz, én emailben kértem (a megrendelés számot meg kellett adnom hozzá: HU(6 szám)-(8szám) )
Ajánlott, tértivevényes borítékban jött, gondolom, hogy ne tudjam letagadni[ Szerkesztve ]
-
Aguinaga
őstag
-
Aguinaga
őstag
Asszony kimosta a q80a smart távirányítóját. Mit lehet tenni szerintetek? Samsung live chat egy vicc, nem tudják értelmezni a leírt szöveget.
-
Aguinaga
őstag
Mindegy, rendelek egyet tartalékba.
-
Aguinaga
őstag
válasz Alee112 #153688 üzenetére
Nem tapasztaltam ilyet, bár direktben nem teszteltem videókkal, de ez tudatos volt, nem akartam, hogy ha esetleg látok valamit, akkor utána csak arra figyeljek. Így, csak tv műsort nézve, netflixezve meg ps-ezve szerencsére nem tűnt fel semmi ilyen.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest