- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- WhrlpoolMind: Az eredeti lemez utánozhatatlan illata
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
FruchT
tag
Sziasztok !
7 éve a fórum segítségével választottam TV-t, most újra itt az idő (UE48J6200 megy nyugdíjba)..
55", 300-390ezer Ft, Tv-adást (sport stb.), játékot sosem fog látni. Csak filmnézés NAS-ról+Netflix.
Az LG még mindig taszít (szoftver,panellottó stb.) de a többi potenciális jelölt gyártót átvizslatva is borzasztó zavaró az a sok garanciával kapcsolatos sztori (Sony, Philips - alaplaphibák, "black screen" probléma) Hosszas vívódás után egyelőre dobom az OLED-et és maradnék a Samsungnál.
Samsung QE55Q95TDT (2020 bár a samu honlapja szerint 2021)
Samsung QE55Q80BAT (2022)
A kettő között az árkülönbség jelentős de azt nem látom,hogy mitől lenne jobb nekem a drágább Q80B (illetve,hogy a tizen 5.5 és 6.5 között mekkora a különbség).
Előre is köszönöm a segítséget ! -
FruchT
tag
válasz
SunMount3r #90711 üzenetére
Mivel a külső tárolód egy 2,5"os vinyó aminek csak az USB kábelen történik a tápellàtàsa én nem ajánlanám, hogy hosszab USB kábelt vegyél mint amekkora a gyárilag van hozzá. Ezek a vinyók érzékenyek, kell nekik a megfelelő feszültség és aramerosseg. Egy hosszu kábel okozhat gondokat a feszültség esés miatt. Nem véletlenül adjak ezeket a kulso vinyókat rovid vezetékkel. Az enyémhez pl. Y usb kábel van amit ajánlott két usb portra kötni (az egyik csatin nincs adatforgalom csak áramfelétel). Anno próbáltam hosszú usb kábeleket de csak szívás volt vele. A tabletet pl. állandóan ledobta a PC. Az usb-s külső vinyonàl pedig még a sajat kabelével is előfordult, hogy ledobta a router hacsak az egyik portra kötöttem. 2-nél jól működött de sokszor zavart okozott a router működésében az áramfelvétel miatt. Nemtudom, hogy a TV-k USB portjain mennyi áram jön ki de szerintem kár terhelni őket ilyen eszközökkel (áramfelvétel szempontjából). Az igazi megoldás egy független táppal rendelkező mobilrack. Nekem ezzel minden problémám megoldódott.
-
FruchT
tag
válasz
SunMount3r #90706 üzenetére
Egyszerűbb ha veszel egy USB hosszabbító kábelt és akkor nem kell a tv hátuljánál matatnod.
-
FruchT
tag
Én ezmiatt a mai napig nem tértem észhez, hogy mi a bánatos f...ért nem lehetett megoldani ugyanúgy mint egy médialejátszónál, hogy automatikusan a hangsáv kódolásának megfelelő jelet nyomja ki optikán.....
Szinte csak ezmiatt tartottam meg a médialejátszót mert egyébként a J6200-asom beépített lejátszója már igen korrektül teszi a dolgát. Képminőségben nem találtam különbséget, igaz kicsit butább és nehézkesebb a különböző funkciók elérése (távirányítón nicsenek dedikált gombok a felirat és hangsáv választáshoz stb.) de ezekkel még együtt lehetne élni de ezzel hangsáv mizériával nem. -
FruchT
tag
válasz
sityupityu #90356 üzenetére
Lehet,hogy "visszahívták" a firmware-t valami fatális hiba miatt azaz egyszerűen levették az oldalról. Később visszakerül javítva verziószám változás nélkül. Én a WD TV Live médialejátszóval jártam így. Az utolsó előtti FW volt rajta, mindig jelzett,hogy van új de sosem frissítettem mert köztudottan szar volt az új (kipróbáltam). Folyamatos fagyás,lag. Aztán egyszercsak 1 hétre eltűnt (a weboldalon sem volt elérhető az új FW) ,majd később megint jelzett (sőt talán jelzés nélkül valahogy agresszívan felkerült) de azóta a működés tökéletes.
-
FruchT
tag
válasz
Flashget #89404 üzenetére
J6200 témához :
Samsung ügyfélszolgálat szerint - nem volt a csaj nagyon formában - kellene lennie viszonteladónál is.
Arra a kérdésre,hogy miért nincs semmi adat a Samsung magyarországi honlapján nem tudott mit mondani.Mivel én is H6400 és J6200 között vacilálok ezért mindenképpen szerettem volna legalább kipróbálni a J6200-at. Felhívtam a kétszázhúsz volt ügyfélszolgálatát, hogy mondja meg van-e esetleg valamelyik üzletükbe kiállított darab belőle. Ő ezt nemtudja megmondani. Jó akkor add meg a Bp.-i üzletek telefonszámait. Ő azt nemtudja, meg nincs is (wtf) .... kösz a semmit.
Mediamarkt :
nem tud felvilágosítást adni, hogy nálunk miért nincs,
nem tud felvilágosítást adni, hogy egyáltalán lesz-e.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Politika
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Packeta
- Gitáros topic
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- The First Berserker: Khazan
- SUSE Linux
- E-roller topik
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S21 Ultra 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A71 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest