- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- bobalazs: 5700x3d+4070S fogyasztása, alulfeszelése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyere el a 9. BRSZK-ra!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- mefistofeles: Érdekes történések a hardveraprón...2.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sumi4623
tag
Sziasztok. Van egy regi eh5300as samsung tvn. Amihz alkatreszt szeretnek venni. Ugyanis a tv talpa amihez csatlakozik a tv (amit a tv hatuljara kell csavarni) azon volt egy pocok ami eltort es igy nem tudom csatlakoztatni hozza. Ilyeneket honnan lehet beszerezni hozza?
-
sumi4623
tag
Tovabba azt szeretnem kerdezni hogy jatek modot erdemes bekapcsolni? Mert ha bekapcsolom az xboxot akkor utana nem engedi a funkciot bekapcsolni
-
sumi4623
tag
válasz
PuMbA #119823 üzenetére
Megvettem az altalad javasolt tv-t! Eddig nagyon szuper az xbox felismerte higy 4k-s es a beallitasokban a hdr-t be kellett kapcsolni es mar mukododtt is. Szoval ezer hala ezert a tv-ert, de amikyen balszerencses vagyok miota megvettem nincsen internet itthon csak mobilnet van amit nem tudok megosztani igy a reszletes teszteles az marad kesobbre. Eddig full hd filmeket neztunk es vmi elkepeszto a kepe, gondolom 4k hdr filmnel ez meg csak jobb is lesz
szoval ezer hala
-
sumi4623
tag
Sziasztok! Samsung tvt szeretnek venni. Xbox one x-hez. Milyen tvt javasolnatok neki kb 250ezer forintig?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation 5
- RAM topik
- Házimozi belépő szinten
- Milyen autót vegyek?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Formula-1
- Nők, nőügyek (18+)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Újszerű ASUS ZenBook 14 UM3402 -14" 2.8K OLED 90Hz -Ryzen 5 5625U - 16GB -512GB - 1,5 év garancia
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest