Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
KBL001
tag
üdv
szerintetek melyiket lenne értelme venni? (tv-ben hd sport és max comedy central
,amúgy pc monitor és xbox one megjelenítésre lenne használva,az esetek 90%-ban)
j6200 vagy h6400ez alapján utóbbi kicsit jobbnak tűnik
http://www.rtings.com/tv/reviews -
KBL001
tag
üdv emberek!
úgy látom fhd-ból J6200 a plafon. így gondolkodok a uhd-n.
a JU6800 az milyen? azt láttam,hogy a 6-os széria nem ajánlott uhd-ból,de ez "majdnem" 7-es.igazság szerint a KS8000 tetszik,de az nagyon drága
-
KBL001
tag
ezt értem,csak nekem jelenleg még semmi szükségem az uhd-ra. jövőre jön a 4k képes Scorpio,annál már lenne értelme,az tény.
csak az a bajom,hogy,ha most vennék egy 4k-t előre gondolkodva,akkor lehet addigra már ugyanazon az áron lenne egy jobb-újabb. (jelenleg a JU7500 a szimpi,de mégse mert hajlított)
de a fhd meg totál felesleges lenne akkor már és adhatnám el.[ Szerkesztve ]
-
KBL001
tag
igen,abban én is biztos vagyok,hogy a beton stabil 1080p/60fps lesz a minimum és néhány játék fog elfutni 4k-ban.
de az a baj,hogy láttam egy más mellett a J6200-öt,egy JU7500-öt és egy KS8000-et. hát....
meg az rtings-en is szépen kivesézik ezt a 3 modellt és hát szegény közelében sincs a másik kettőnek.[ Szerkesztve ]
-
KBL001
tag
válasz shouryuken #98854 üzenetére
felhősödés. milyen tv?
-
KBL001
tag
válasz shouryuken #98859 üzenetére
itt meg tudod nézni,de nem az olcsóbb kategóriáknál. a régebbi modelleket,a review alatt keresd
-
KBL001
tag
válasz dethroner #98891 üzenetére
mert már nem arról szól a pc gaming,hogy ülsz a monitor előtt.
hanem oda van biggyesztve a gamer pc a tv alá-mellé és fotelből/kanapáról fetrengve nyomkodod,akár kontrollerrel,akár wifi egér-bill cuccal.
a kormányhoz azért még fel kell ülniplusz,ha azon is nézed a filmeket,mint én (meg sok ismerősöm),akkor pláne szükséges.
-
KBL001
tag
válasz dethroner #98896 üzenetére
ízlések. ennyi
sok olyan emberről tudok,aki átállt a kontrollerre pc-n (pont egy minőségi tv és gamer pc miatt) és teljesen meg van vele elégedve. szépen be lehet lőni az érzékenységet amúgy fps-nél is.
sport,autós és egyéb tps/rpg cuccokat meg lényegesen jobb és kellemesebb kezelni.de ne offoljunk tovább
-
KBL001
tag
válasz Cyber_Bird #98978 üzenetére
üdv
hol és mennyi volt?
-
KBL001
tag
válasz Cyber_Bird #99000 üzenetére
köszi.
nem para,mert látom,hogy akciós amit alapból akarok -
KBL001
tag
mi van ezzel a csatorna törléssel? mi ez az egyéb?
ha azt adod meg,akkor is megkeresi a upc csatornáit nekem mondjuk?bár mondjuk én simán csak kedvenceket állítottam
-
KBL001
tag
üdv
ide is beírom,hátha valaki gondolkodna ilyenen
tegnap boldog tulaja lettem egy 49KS7000-nek.nagyon tetszik,de két apróbb hibát találtam benne,ami - az első tuti,a második valszeg- a 8000es nagy tesóban nincs :
- 4k-ban csak 30hz-et tud
- hangyányit felhősödik feketénél (ha full fekete képet raksz rá,akkor nem látszik!!!),de egyáltalán nem zavaróajánlott tv sztem
-
KBL001
tag
válasz gyeniko #99096 üzenetére
jelen.
vittem a kis pendrive-omat és ki is próbáltam őket 4k,1080p és SD sample-kel. (Revenant + Deadpool - 4k / Spiderman + Amazing Spiderman 2 + Zootopia - 1080p / Midnight Special - SD)
a tesztalanyok,gyári beállítás mellett :
- 49KS8000
- 49KS7000
- 55XC8505 (Sony)véleményem szerint nem ér több,mint 100al többet,mint a 7000es. én ezért is vettem inkább azt.
de,ha a 7000es sincs akcióba épp,akkor a Sony mellett döntök. ami amúgy még így is olcsóbb és egyáltalán nem maradt el nagyon durván láthatóan egyik próbánál se. -
KBL001
tag
válasz Tipli41 #99294 üzenetére
én most a ks7000-em beállítását mondom,xbox one alatt (mert ott láttam felhőt)
háttér : 6
kontraszt : 100
fényerő : 41
élesség : 12
szín : 57
tónus : normál
hdmi fekete szint : alacsony
smart led : alacsony
gamma : -2így majdnem eltűntek a felhők teljesen és még látható a kép.
pc-nél :
háttér : 11
fényerő : 41
élesség : 35
szín : 50
tónus : hideg
hdmi fekete : alacsony
smart led : alacsony
gamma : 0itt se látszik felhő ilyen szembe tűnően film közbe. úgy,mint nálad egyáltalán.
sima tv-nél :
háttér : 10
fényerő : 45
élesség : 35
tónus : hideg
smart led : magas
gamma : 0itt is szinte semmi
lehet tényleg a tv a para megint
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok