Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Android másképp: Lineage OS és társai
- Szólánc.
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen mosógépet vegyek?
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
xeron86
csendes tag
Hali.
Nekem is ilyen problémám van, csak nekem 1 folt van, de jó nagy. LE37B530 típus. Nekem 2 napja jelent meg a tv-t pedig márciusban vásároltam. A szerviznek nem szóltam még, mivel már 2x volt kint, csak igazából tojtak rám. 1.-nek egy állandó rezonancia (búgás) miatt hívtak őket akkor szigetelő szalaggal körbe tekerte a hátlapot. Később becsíkozódott a kép, ha digitális jelet küldtem rá (PC, xbox360). Analóg adásnál nem jelenik a probléma csak HDMI és HDMI/DVI kábelen (Több kábellal, 3 különbőző PC-vel és 2 Xboxal próbáltam). Ekkor kijöttek 2 héttel később, kicserélték a panelt, de nem változott semmi. Azt mondták nem tudják mi a baj. Azt mondták, majd hívnak, de nem tették meg. 1 héttel később felhívtam és bunkó stílusban elkezdték mondani, hogy a tv-nek nincs baja az én cuccaim nem megfelelőek a tv-hez. Szomorú, hogy egy 150.000 forintos tv-hez ilyen így áll hozzá a saját szakszervíze.
Tehát azóta nem is hívtam őket, mert nem tudom kihez/mihez forduljak aki hajlandó lenne megcsinálni illetve kicserélni a tv-t. Nagyon megbántam, hogy ezt a tv-t vettem. -
Kija
aktív tag
válasz kola99 #13516 üzenetére
A hbbTV szerintem a HibridTV Pl. műholdon kapja a TV az összes TV csatornát, de ha valami extra szolgáltatást akarsz igénybe venni (pl. VOD vagy kitejesztett EPG) akkor azt pl egy IPTV vonalon keresztül kapod. A lényeg, hogy a két összeköttetéshez egy STB kell és azon kapcsolgatsz, hogy mit akarsz igénybe venni.
-
-
Syz
senior tag
válasz kola99 #102134 üzenetére
Persze,Ez az.Ez garantáltan tudja azt az értéket,elég sok webshopban még mindig átverik a vásárlókat,olyan kábelekre is ráírják a 2.0-át amik valójában nem azok.Én a 2 métereset linkeltem de van rövidebb is meg hosszabb is
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
válasz kola99 #102176 üzenetére
Gondolom az aláírásom miatt rám is gondolsz a "vannak olyanok" rész alatt és a parasztvakítás dolog is erre utal.Félreértés ne essék,én nem sajnálom senkitől a PS4 Pro "élményt" tehát tőled sem
Amúgy fogalmam sincs hogy néz ki a KS7000 távirányítója mert majd még jövő héten megyek csak valamikor a tévéért,de kezdjek el én is nézelődni? Borzasztó kategória?"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
Syz
senior tag
válasz kola99 #102228 üzenetére
Nem tudom hogy megy ott ez a rendeléses dolog,mikorra hozzák át a rendelt tévét ebbe az adott boltba de eddig nekem csak jó tapasztalataim vannak az Euronics-al és hát a D6570 is onnan van.Ahhoz 2 db aktív 3D szemüveget adtak akkor és úgy is volt feltüntetve előzetesen is,szóval valószínűleg most is az a távirányító fog a tv mellett lapulni ami meg van adva a hivatalos oldalon..
"Egy nap 24 órából áll..egy rekeszben 24 db sör van..Ez nem lehet véletlen!
-
dethroner
veterán
válasz kola99 #102398 üzenetére
Én sokkal inkább a játék 4K futtatásában kételkednék. Meg lehet nézni itt a ph-n is hogy 4K felbontáshoz milyen vga szükséges, ami ebben nem lesz meg. Lesz 2160 pixel, de a textúra minőség....
A hét vezért feltámasztják majd ha legközelebb is győznek. DNS-üket lombikban őrzik, és Tóth Gabi szüli meg őket!
-
belan
addikt
válasz kola99 #102401 üzenetére
Figyelj engem nem érdekel hogy kuka meg szemét sok mindenkinek ilyen sincs! Az tény oldalról kicsit rosszabb betekintési szöge mint a nem íveltnek. De ki az a barom aki oldalról nézi a tv.most tényleg jó lett ks széria de így is fikázák egy páran.lg topikba ezt is írták már róla Samsung KS 7000 VA paneles volt...botrányos színvesztéssel, 1 méterre a kijelző közepétől.)
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Hmmm1
aktív tag
válasz kola99 #102901 üzenetére
Köszi a választ, ebből sokkal nem lettem okosabb, itt kicsit másról beszél
Amúgy közben, beugrott és megtaláltam újfent a ratingses tesztjét a 6 ezres sorozatnak.
http://uk.rtings.com/tv/reviews/samsung/ku6300#comparison_199
Motion-ra, 5.5-ös értékelés? Nagyon gyengének tűnik.
"This Samsung TV is not the best for handling motion. On one hand, it has some descent response time so fast pace action will look good on screen, without too much motion blur. But on the other, it is plague with judder issues for movies on all type of source and can only interpolate 30 fps since this is an 60Hz TV."
Tehát éles, egybe van a kép, viszont remeg. Izeg-mozog.
"Judder-free 24p - No
Even 24p sources have little judder. In fact, judder is present on all sources for movies."
Így elcseszni valamit. Szégyenletes Samsungtól. Lehet tökre megszokható, meg nem zavaró, meg lehet már nagyon szakmai szint. De azért hogy gyakorlatilag minden mozgóképet remegtet a TV?
[ Szerkesztve ]
-
dethroner
veterán
-
belan
addikt
válasz kola99 #103178 üzenetére
Jó ár nagyon kérdés gyári garival van .mert oldalon 2 ev gyári garival írja. És igazából 3 év van rá szerintem el van írva a ár 55 colos 386 ezer náluk 65 colos meg 550 ezer
[ Szerkesztve ]
LG OLED C4 Playstation 5 slim Best games Last of us. Metal Gear Solid 1,2,3,4. ELDEN RING
-
Celtis
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest