- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
- Gurulunk, WAZE?!
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rusher
őstag
Kifejtenéd miben nagyobb tudású a C650? 2db scart? Fullhd tvnél? Ha már ilyen tv-d van akkor mit nézel rajta scarton vhs-t?
Ahogy mondja BBéci teljes értékű, rgb bekötésű scart amúgy és teljesen rendben van, a 100HZ meg elhanyagolható különbség, mert sokkal rosszabb lesz tőle a kép(lásd lejjebb pár hsz-el a kolléga véleményét...)....tehát mivel jobb? A C5000-nek szép képe van csak be kell jól állítani, amit egy üzletben kiállított tv-n nem fogsz tudni otthon viszont igen. Nekem is ilyen van egyetelen negatívum, hogy bizonyos szögből nézve kékesszürke árnyalatú lesz a kép, de Én olyan szögből nézem nyilván ahol ez nem jön elő.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Linux Mint
- Vicces képek
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Fujifilm X
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- További aktív témák...
- Gamer Laptop, Gamer Monitor és Konzol Felvásárlás Magas Áron, Gyorsan és Egyszerűen!
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 docking station (5TW10AA) - 3x4K felbontás, 120Hz képfrissítés
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest