- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
- Kempingezés és sátrazás
- gerner1
-
LOGOUT
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
krx21
nagyúr
válasz
Sza_Sa #48644 üzenetére
Gondolom észrevetted, hogy a 52A656 a korosztályának egyik legjobb TV-je volt (nekem is volt)... Samsung prémium kategória... A mostani hasonló TV a 7000 vagy inkább 8000-es lett volna... Őszintén szólva azon sem csodálkoznék, ha az A656-nak jobb képe lenne, de azért nem hiszem... Fejlesztettek azért elég sokat, meg olcsóbbítottak is...
A távirányítón látszik eléggé... Az A656 még Ulrta Clear panel volt, amit most már csak a 7-es sorozattól kaptak meg a TV-k... Amiben jobb lehet a mostani 6560-as az a piros színek és a fekete... (ezek a legfeltűnőbbek...)
-
Sza_Sa
senior tag
válasz
Sza_Sa #48644 üzenetére
Még talán a 3d-ről írnék pár sort:
Összesen egy db 3d blu-ray lemezem van, azt betéve eléggé elfogadható a 3d élmény, minden más netről letöltött 3d tartalom egyszerűen gyenge, maximum mélysége van a képnek, de nem jön ki a tévéből.
Aktív versus passzív megoldás: nálam határozottan az aktív jött be, próbáltam előzőleg egy LG tévét, nagyon láttam a felbontás csökkenését, bár megfelelő távolságra ülve már nem volt annyira látható. Viszont itt a szemüveg tényleg vibrál, de ez csak akkor zavaró mértékű ha van a tévé mellett más fényforrás is. Egyébként nem vészes. A hozzá adott szemüveg (ssg-4100gb) egy ergonómiai rémálom, egyszerűen nem európai orrnyeregre tervezték szerintem. Pedig én szerencsés fejformájú vagyok, eddig nem találtam olyan szemüveget amit nem tudtam volna huzamos ideig viselni. Eddig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Filmgyűjtés
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Telekom mobilszolgáltatások
- Projektor topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Kuponkunyeráló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Maximális teljesítmény és biztonság, csak az ARCTIC mx-4-el! Adj új erőt a gépednek!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged