Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Asszociációs játék. :)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- A fénynél gyorsabban
- Építkezünk 6. rész (2024)
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
-
LOGOUT.hu
Samsung LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
sandró60
addikt
Igy már más a "leányzó fekvése"ha zavaros a kép meg becsikosodik az egyértelmű vezetékezés hiba,de nemzárja ki a a kamera hibát se A "homályos" szó zavart meg
A rádiós vételnél meg bezavarhat különböző a közelben működő azonos frekvencián dolgozó akármi is Lehetőleg ha lehet váltani frekvencia csatornát akkor talán nem lessz zavaros a kép[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Mit jelent,hogy tükrözöm?.Az utánad lévő hozzászólásban leirták annak a programnak a nevét:AllShare-ezzel videó tartalmakat tudsz megosztani a számitógép és a tv-között Wifin,amihez kell egy Samsung gyártmányú stick vagy kábelle(utp)ami ha van routerrel összekötve tudod átvini a jelet a tv-hez
A programot innen töltheted le a szoftver menűpont alól[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz ykatap #20636 üzenetére
A fórumon már valaki irta,hogy ő nála a Medion külső HDD-t felse ismerte .Nála a megoldás egy másik külső rackba(házba)-téve megoldotta.Gondolom a HDD-usb-feliratú bemenetre csatlakoztatod?Sajnos a ház vezérlő csipje valamiért nem szereti a Samsungot
Apropó az Aldiban holnap(csütörtökön) A Tevion külső 2TB merevlemez 24990ft helyet17990ft Szerintem jó ár.Akinek szüksége van rá nyitásra oda kell menni,mert raktáron szerintem nem tartanak sokat[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz ykatap #20650 üzenetére
Sajnos én erre nemtudok javaslatot adni pláne,hogy szed szét a garanciális külső házadat.Megpróbálhatod oda visszavinni ahol vetted ahogy hallottam ezt is az Aldiban árulták?Talán kicserélik,vagy visszanézed a fórumot legalább 1-hónapra visszamenőleg ahol olvashatod azt amit a másik sorstársad irt.2-hozzászólásal előbb irtam az Aldi akcióját,ha ott vetted vidd vissza ha ők válalták a garanciát,de azért nézd át a hozzá adott papirokat,hogy mit irnak ilyen esetben
-
sandró60
addikt
válasz Bull Boss #20700 üzenetére
Nem ajánlott a hagyományos ablaktisztitóval tisztitani
Viszont lehet kapni abban a bizonyos 290-es boltban alkohol mentes lcd tisztitót kb 2,5dc műanyag flakkonban."A mozgó tárgyaknak mozogni kell"
A tisztitást enyhén nedves kendővel is meg lehet csinálni áramtalanitott tévénél.[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Bull Boss #20705 üzenetére
ONE- EURO-a bolt neve lasan már minden sarkon lessz ilyen mindenféle"kacatot" árulnak Többek között azt amit irtam.Konkrét márka neve nincs.Leirom,hogy mivan a cimkéjén-PLASMA/LCD-SCREEN CLEANER,ez egy kék szinű flakon kb 2.5dc.Nekem bevált. alkoholmentes
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz vilmaboy #20738 üzenetére
Az All Share itt a link ami azt mutatja csak winre van
xp-vista-vin7[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz wertigo1984 #20737 üzenetére
A tv menűjében van lehetőség külső érzékelő beállitása(Teló)
A 2Tb-os vinyókat biztos felismeri
Gyakorlatilag az összes népszerű formátumot felismeri a tv(xvid-avi-mkv stb) Természetesen a HDD-NTFS-re formázva -
sandró60
addikt
válasz shaggy #20741 üzenetére
Csak a saját firmware-jó.Ha mást teszel vagy tennél rá elképzelhető,hogy a tv nemfog működni.Lehet nem is engedné rátenni az idegen firmet.
550-ben a lan csatlakozón kersztűl frissiti a firmwaret,és lehet a számitógépre tett videó tartalmakat megosztani a tv-vel ezzel a programmal- AllShare -
sandró60
addikt
válasz wertigo1984 #20863 üzenetére
A nevében irva van Samsung adapter.Te mivel akarsz csatlakozni?
-
sandró60
addikt
válasz wertigo1984 #20868 üzenetére
Milyen tipusú a tv-d? Ha nincs beépitve wifi adapter akkor kéri azt amit kirt.Tehát venni kell egy usb-wifi adaptert a tv-hez
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz wertigo1984 #20870 üzenetére
Azért megondolandó ennél a tipusnál a wifi megoldás,mert sajnos csak a Samsung adapter jó hozzá ami egy kicsit drága.Ha kábelesen megtudod oldani akkor olcsóbban jösz ki. AllShare alkalmazásával tudod megcsinálni azt,hogy gépről megosztod a videó tartalmakat a tv-vel
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz wertigo1984 #20872 üzenetére
Az utánad lévő hozzászoló leirta,hogy mi mindent tudott hozzá csatlakoztatni wifin.Ha te is ezt szeretnéd mindenképpen kell a Samsung wifi adaptere ami kb(14000ft)néha lehet itt a PH-apróhirdetésén venni közel fele árban
-
sandró60
addikt
válasz shaggy #20904 üzenetére
Ugyan megadták a nemzetközi letöltés linkjét.Én megadom a Magyar linket ahol a "Szoftver" cimszó alatt megtalálod a Magyar nyelvű AllShare
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz bbtamas #20934 üzenetére
Mit értesz speciális alatt?A tv és a router összekötéséhez ugyanaz a kábel kell mint a számitógép és a router összekötéséhez
Itt egy link méterre veszel annyi kábelt ami kell neked lan kábel méterre Megjegyzés CAT5-minőség ajánlott[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz matarese82 #20983 üzenetére
Miért akarsz tavalyelőtti modelt venni?Ugyan 2012-irunk és a D-szériára mondjuk,hogy tavalyi,jelenleg ez a széria a legfrisebb,lehet,hogy 46"-ban nemfogsz találni ilyen árban(200000ft)Ha vársz egy félévet amikor kijön az ujabb, talán megkapod a D-t.Samsungot vegyél megbizható nálam már 8-hónapja teszi a dolgát hibátlanul
[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
Ma voltam az Euronics-ban,hát mit nemondjak elég nagy pangás volt.Gyakorlatilag a tv-résznél 2-ten voltunk nézelődők.Leragadtam egy 3D-tudású Samsung előtt amin egy szörföző filmet adtak,aktiv szemüvegen néztem nem nagyon fogott meg a látvány.Közben odajött egy eladó srác.Szóba elegyedtünk.Mondtam neki nekem már csak akkor kell a 3-D ha majd szemüveg nélkül nézhetem(szemüveges-vagyok)jó tudom a szemüvegemre rá tehettem a másikat, igy is próbáltam.Azt mondta,hogy egy pár évnek el kell telni ahoz,hogy én megvegyem a szemveg nélküli 3-D-tv.Mellékesen megjegyezte,hogy a Toshiba kifejlesztett már ilyet,sőt már kemény Magyar forintban átszámolva 8millió forintba kerülne?Hallottatok ilyenről?
Remélem a kedvenc márkám aminek a topikjába ezeket irom nemfog lemaradni -
sandró60
addikt
-
sandró60
addikt
válasz csuhi30 #21046 üzenetére
A Samsung tv-ben lévő média lejátszó az egyik legjobb a most forgalomba hozott tv-közűl.Nekem is ez a D5500-as tv van.Közel 1-éve.Az usb-én lejátszik gyakorlatilag minden formátumot amit megtalálsz a kézi köny X-oldalánTehát nyugodtan csatlakoztas egy külső HDD-t a megfelelő-HDD jelzésű usb-re.Lejátszik röviden leirva:mkv-avi-xvid stb.Eddig amit próbáltam mindent lejászott
Konkrétan ahogy irtad"nézni hd filmeket"Fent már irtam- IGEN-lehet[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz Flashget #21053 üzenetére
Amit te belinkeltél az még a régebbi kivitelű.Azóta a Tp-link egy javitott változatot hozott forgalomba ami már megbizható ebben a 841nd-tipusban.A külalakja nem ilyen szögletes,hanem úgy tudom leirni mint egy nagyobb lapos lekerekitett tengeri kagyló.Hasonló kinézetű a Linksys újabb routere is csak majdnem dupla ennyiért
Amúgy ha körbe nézel az internetten inkább dicsérik,mint ahogy a belinkelt 1-hozzászólásból nem lehet következtetést levonni[ Szerkesztve ]
-
-
sandró60
addikt
válasz Dani Pécs #21219 üzenetére
Nálam meg egy SONY STR445 12-éves erősitőn van egy optikai meg egy koax digitális bemenet,Meg rca hang ki és bemenetek. Külön kimenet a mélynyomónak is egy Yamaha mély ládára.Azóta már elfogyasztottam egy crt tv-plazma tv és most ez a Samsung led tv van.Még mindig kompatibilis mindennel
[ Szerkesztve ]
-
-
sandró60
addikt
válasz kischico #21240 üzenetére
Konkrétan ne kézbe vehető távirányitóhoz hasonlitsd.Nézd meg jobban a linket számitógépes okositásról van szó,szerintem annak több funciója van,mint egy kézi távirányitónak.Na ezzel ezt a témát befejeztem ,mert nem ide való
Különben Magyarul itt is irnak az okositásokról
led tv leirások-okositások[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz bosco95 #21268 üzenetére
Igen-ha SMART-okos tévét vettél ami D5500-tól érvényes 2+3=5évre hosszabbitva
itt megnézheted[ Szerkesztve ]
-
sandró60
addikt
válasz kisspepe #21273 üzenetére