- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gerner1
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
kathy75 #22405 üzenetére
Megtörtént, semmi reakció. De a hétvégén megint megpróbálom, hátha sikerül....
Más: Lehet, hogy nem ide kellene írnom ilyet, de mivel itt sok i900 felhasználó van, gondoltam egy próbát megér, szóval:
Nincs véletlenül valakinek ELADÓ full ház ehhez a készülékhez? Fehér kilőve, valami sötét szín kellene. Esetleg akku és digitizer még jöhet mellé
Nagy szükségem volna ezekre....
Bocsánat mindenkitől, hogy ezt ide írtam, de remélem szabályt nem sértek vele, és mivel bízom benne, hogy az i900 népes felhasználói köréből itt akad egy-kettő olyan, akinek van "elfekvőben", így bátorkodtam ide kérdezni
Ha valaki ezügyben írna, kérem PÜ-be tegye!
-
MATEO6600
őstag
-
pjen
félisten
válasz
kathy75 #22426 üzenetére
Szia.Nem lehet,hogy ez a tipikus savanyú szőlő efektus.megvetted 3-4 éve 100k ért hogy villogj vele,hisz telefonálni sokkal olcsobban is lehetett volna(nem volt rá szűkséged,nekem se,de kellett)Most meg sajnálod lecserélni mert bukod a 100k-t.Inkább ideológiákat gyártasz,hogy mért nem váltasz
-
MATEO6600
őstag
válasz
kathy75 #22426 üzenetére
Miért használja még mindig ennyi ember?
Mennyi? Nem látnám, hogy sok ember használja, itt a topikban jó, ha 5 tulaj van.
De nincs ezzel gond, annak idején én is azért vettem, mert egyedi telefont akartam.És miért keresik,árulják még mindig többen 10-18k-ért?
Az, hogy sokan adják el, nem azt minősíti, hogy milyen jó telefon lenne...
Az ára meg inkább 10.000 ft mint 18, annyiért Omnia II-t árulnak. -
MATEO6600
őstag
válasz
kathy75 #22422 üzenetére
Ha visszaolvastál volna, én senkinek nem szóltam be, elmondtam a véleményemet.
Ellenben, te kezdtél el személyeskedni, és átküldeni engem más topikba.
Ez a sok negatív kritika akkor fogalmazódott meg bennem, mikor tovább adtam a készüléken, és a jelenlegi tulaj panaszkodik, hogy mennyire feleslegesen vannak rajta túlbonyolítva egyszerű dolgok. (ezzel sajnos egyet kellett értenem) -
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22422 üzenetére
Miért szólnának be nekem? Mert leírtam a tapasztalatomat?
Amire használom arra még most is megfelel. Néha telefonálok vele, néha használom a GPS vevőjét, néha megnézem az időjárás előre jelzést, néha adatokat keresek ki rajta. Ezt mind kiválóan elvégzi, és nekem ennyi elég. Csak azért mert vannak ennél újabb, többet tudó készülékek még nem fogom lecserélni.
Vannak nem kevesen, akiknek csak az számít, hogy minél újabb, minél csillogóbb, és minél drágább legyen a készülék. Csak azért hogy elmondhassák, nekik olyan van. Aztán ha megnéznénk mire használják, lehet kiderülne, még arra sem amire én igen.
-
pjen
félisten
válasz
kathy75 #22421 üzenetére
Szia.Ha vissza olvasol,én nem fikáztam.Azt irtam egy csúcs teló volt a maga idejében.Én csak akkor tiltakoztam mikor a rom cserétől a teló javulását várta bárki is.Idézek magamtól:A rom csere nem a szegények hanem a kíváncsiak sportja.Te osztod az "észt"rom frissítés...milyen jó lesz a teló.Hiába irjuk oldalakon keresztül,hogy nem igaz vagy legalábbis nem valószínű.
-
MATEO6600
őstag
válasz
kathy75 #22412 üzenetére
Ezek a mai telefonok nem csinálnak annyi random lefagyást, ha már itt tartunk.
Az én omniámra 1 hete raktam rá zsír új romot, rá 1 napra már meg is volt az első fagyás.
A lumiám a több mint 1 hónapos használat alatt 1x se fagyott le.
Ha már a mai telefonokkal hasonlítjuk össze... -
pjen
félisten
válasz
kathy75 #22412 üzenetére
Azért kicsit lehetnél következetesebb.Pár hozzászólással előbb még a rom frissítés mellett kardoskodtál.Most pedig azt várod,hogy 4-5 év mulva a mostani telók gyári állapotban legyenek.Fogyasztói társadalomban élünk 4-5 évmulva ezek a telók a kukában lesznek,és lehet az egész technológia is.
-
pjen
félisten
válasz
kathy75 #22410 üzenetére
Nekem viszont akkor sem kellene az androidos teló,ha utánnam dobálnákNem tudom milyen androidos teló van a családban,de mivel az omnia csúcs teló volt a maga idejében ne egy 15k s androidossal hasonlitsd össze,az android egy másik utca,és kétségtelen ez a haladás.
Nem tom azért ha egy samu s3 ast utánad dobnának nemhiszem hogy elugranál.
-
pjen
félisten
válasz
kathy75 #22394 üzenetére
Nem bántottál meg(legalábbis engem).Mi pont azért irtuk amit irtunk,hogy maradjon egy JÓ telefonja.Egy gyári rommal + shellel mindent tud ami elvárható,bármilyen magyar frissítéssel csak rosszabb lesz.Ha tényleg nincs pénze másik telóra nem adok olyan tanácsokat amivel csak rontok az állapoton.(nem akartam senkit megbántani)
-
pjen
félisten
válasz
kathy75 #22368 üzenetére
"Mert,ha nem használt még windows mobilt és nyitott a kihívásokra ennél a készüléknél ezt mind megkapja! "Szia,pont ez a bajom az angol rendszerrel,nem a száz szó.Megpróbálok valamit ami alapból nincs benne,magyarul átgondolom,megtervezem,aztán elbukom mikor megpróbálom angolra ültetni az ötletet.Mint telefonálás engem sem zavarna az angol,de arra ott a k301.(SE Xperia Arc)
-
Katatonia666
aktív tag
-
snowdog
veterán
-
zoli083
csendes tag
válasz
kathy75 #22279 üzenetére
Letöltöttem már azt,bár exe-s változatban nem próbálkoztam vele.Hr megvan,egyenlőre annyira sikerült feléleszteni egy anzo féle rommal,hogy van omnia feliratom,alatta a betöltést jelző csík lefut 4-5-ször,és utána lefagy a pda.Most próbálkozok az exe-s változatokkal,hátha sikerül,és kipróbálnák egy romovics féle romot is,ha tudnátok ajánlani egy jót,amiben van phone rész is.
-
Katatonia666
aktív tag
válasz
kathy75 #22231 üzenetére
Nos, sajna gépen már nincs meg nekem, de találtam valamit......
Remélem segítettem ezzel valamit
-
Katatonia666
aktív tag
-
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22186 üzenetére
A gép hibával kapcsolatban nincs ötletem (ha a ROM frissítés nem segített). Viszont a töltéssel kapcsolatban lenne. Én az eBay-en vettem az enyémhez tartalék akkut, és egy töltőt. Talán ez neked is beválna. Addig sem kellene a párod gépét piszkálni.
Akku és töltő: 4-5 dollár [link]
-
i.s
tag
válasz
kathy75 #22182 üzenetére
Egyébként nem kizárt, hogy ennél is hasonló eset történt. A nagy fiam állítása szerint lefagyott -note-bookon keresztül frissítette a ROM-ot - és ezért lehúzta a kábelről, majd próbálta újra elindítani az exe-s telepítőt, de akkor már nem csinált semmit és a pc se ismeri fel.
-
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22182 üzenetére
Ezt nem értem. Ha nem boot-tol, akkor hogyan működik? Ha meg nem működik (normálisan), akkor nehéz eldönteni a töltő működését. Szóval ha sikerül feltenned egy jól működő ROM verziót, és azzal rendben tölt, akkor lehet kijelenteni, hogy a korábbi hibát az a ROM verzió okozta.
i.s
Értem én. És ha érdekel fiú kutya vagyok, ez talán az ikonomról nem derül ki.
-
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22177 üzenetére
"... de mivel nem lehet 2 regisztráció (tudtommal) Ezért lettt ez így megoldva."
"II. Általános rendelkezések [link]
...
4. Egy Felhasználó egy Felhasználói Fiókkal rendelkezhet, melyet más részére nem engedhet át."Szerintem Kati és Pisti az két felhasználó, szóval nem hiszem hogy lenne annak akadálya, hogy mindketten regisztráljatok. Sőt! Ha jól értelemezem az idézetet, akkor pont a megosztással szegitek meg a szabályokat.
Egyébként visszakanyarodva a témához honnan nem tölt a géped? Hálózati töltőről, vagy USB-ről?
-
snowdog
veterán
válasz
kathy75 #22174 üzenetére
Nekem teljesen halott omnia is életre kelt,már csak a töltést nem veszi,de azon még dolgozom!
Mikor nem tölt, ha hálózati töltőn van, vagy ha USB-n? Mert USB-ről nekem sem tölt, de már nem foglalkozom vele. Persze ha rájönnél az okára, akkor talán futnék vele még egy kört.
És Te most a Kati vagy, vagy a Pisti?
u.i. Természetesen a témához nem tartozik, csak a logódhoz. Pisti létedre elég lányos vagy. Aztán az vagy jelent valamit, vagy sem. Persze ha valakit magadhoz hívsz, akkor az illetőnek már érdekes lehet a válasz. Egyébként magad hívd fel rá a figyelmet, hogy lekérhetjük az adataidat. Ez egy nyilvános fórum, talán megfeledkeztél róla. Ha valamit titkolni szeretnél, akkor arra nem ez a legjobb megoldás.
-
i.s
tag
válasz
kathy75 #22164 üzenetére
Köszi, megpróbáltam, de most már el se indul. Elkezdte e telepítést majd leállt és azóta csak a bekapcs gomb világit pirosan, de nem indul, a gép sem ismeri fel. A Grand Prix megoldhatja még ezt a gondot? Esetleg van valakinek ehhez letöltött fájlja (eboot; phone; csc; pit ) vagy olyan link ami még él és onnan letölthető? Avagy ebből a helyzetből van -e még lehetőség házilag javítani, vagy kuka?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone SE 2022 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 15 Pro 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest