- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Doky586: Helyreállítási partíció létrehozása (javítása)
Új hozzászólás Aktív témák
-
zolee7
csendes tag
Először helyezd vízszintesbe, és utána indítsd el az iGO-t.
Ha az iGO-ban megfelelően van beállítva (alapból igen), akkor mindig az aktuális képernyőbeállításnak megfelelően indul el.
Sajnos menet közbeni automatikus elforgatást nem tud. Talán majd a 9.0Attila04: Látom gyorsabb voltál
-
ziggi_zug
aktív tag
Most én vagyok az aktuális (de nem feltétlenül mérvadó) válaszadó
1) Ha nem rezeg és csörög, akkor honnan tudod hogy hívnak? Tudom, hogy csen a füles is, de vezetékes csatlakozásnál is ez a helyzet. az, hogy van füles nem feltétlenül jelenti azt, hogy a füledben is van épp.
2) A nyilak+x azt jelzik, hogy nincs semmilyen adatforgalomra alkalmas kapcsolat használatban. (Vagyis HSDPA, GPRS, 3G, WiFi, USB mind ki van iktatva.) Amint ezek közül valamelyiket bekapcsolod, akkor az elérhető kapcsolatok közül a legmagasabb hierarchiájút, vagy az éppen érvényben lévő aktív kapcsolat jelét mutatja.
3) SPB Time - bár ez az aktuális dátumot is kiírja, a következő ébresztést (vagy riasztást) és mivel 4 zónaidőt tud, annak a zónának a nevét, amit éppen mutat. De mindezt egy menünyi sorban teszi, nem foglal sok helyet a képernyőn.
4) Lásd az előző hsz-t! Amúgy biztos létezik megoldás, de ez még előttem is relytély
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Tőzsde és gazdaság
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- iPhone topik
- Milyen házat vegyek?
- Proxmox VE
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASUS PRIME Z390-P i5 8600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 DEEPCOOL Matrexx55 630W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged