- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Klímaváltozás, természetszennyezés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ldave: New Game Blitz - 2025
- bambano: Bambanő háza tája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Halli!
Nos, láttam a prividet,írtam is egy közepesen hosszú szösszenetet,de mire a végére értem volna, opera bezáródott valami hibával
.. ment a levesbe.. és pont el kellett mennem.
Na de akkor mégegyszer:
Sajna nem tudok gyakorlati segítséget adni. Nekem is csak szűk fél éve van meg az omnia, nem csináltam még ROM-cserét.
Kicsit "fázok" tőle, sok lenne nekem egy levélnehezékért 40e ft (annyiért vettem anno)
Pláne,hogy igazándiból teljesen jól működik a cucc..(többnyire , dehát ez winfos..izé.. win,)
Plusz asszondják, elég jól sikerült rom ami rajta van. Ha jól lőttem be, pont a te általad linkelt Romovics van nekem is.. DE! Ez nem magyar ám!Ez az, amiért szemeztem anzo ROM-jaival.
Romfrissítés után ahogy olvasgattam,nem szabna gondnak lenni a szolgáltatóddal.. miért is lenne? Szóval ugyanúgy mennek majd a dolgok, max kicsit más felületen.
PIM backup: először is a lényeg, hogy a mentés vagy a kártyán legyen, vagy a my storagen. A device esetén asszem törlődik Olyan mintha a c meghajtóra raknád, aztán oda telepítenél egy új rendszert.
A visszaállítás meg annyi, hogy az új rendszeren megint elindítod a PIM-et, és nem backupot, hanem restore-t választasz, majd megadod neki,hogy hol van a mentés.
Aztán még kérdez azt hiszem párat, pl hogy mit akarsz visszaállítani.. csak telszámok, csak sms.. stb... (gondolom értelemszerűen all) aztán már pakol is fel..
Ha van minimális angolod, menni fog.. (én nem tudok angolul, csak amit összeszedtem pc miatt, mégis sikerült elsőre)
Sajnos az utóbbi hibádra a fentiek miatt nem tudok érdemit válaszolni
Új hozzászólás Aktív témák
- 3D nyomtatás
- Milyen TV-t vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Dell notebook topic
- Milyen légkondit a lakásba?
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Horgász topik
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Galaxy Watch8: egy klassz és egy klasszikus
- Diablo IV
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + fejhallgató garanciával hibátlan működés
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 64GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB CM CMP 510 Seasonic 750W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800XT 16GB Rampage SHIVA CM 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest