Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Rick4

félisten

válasz _seth_ #18173 üzenetére

Nekem van ismerősöm a fogyvédelemnél, az ő kezük is meg van kötve, konkrétan csak iránymutatást adnatnak a vevőnek is meg a gyártónak is, állásfoglalásuk lehet a dologról, de az elvben semmmit se jelent. Viszont létezik egy olyan, hogy alapesetben nem vagy köteles elfogadni egy gyártó által fizetett (ezáltal nem független) szakértő véleményét, le kell ezekkel levelezni, hogy megkeresel egy független szakértőt (kermi, meei) és azokkal bevizsgáltatod, ha mást állapítanak meg, akkor per, és minden költséget rájuk versz, még a vécépapírod árát is, plusz mindenhol leírod az interneten, hogy mennyire inkkorrekt hozzá nem értő volt az a banda is, aki megvizsgálta.... Persze ha a szakszerviz kiadott egy szakvéleményt, akkor annak a bíróság előtt is meg kell állnia, az már elég zűrös ügy lenne, ha valótlanságot írtak volna rá, ezáltal szándékosan megtévesztettek, ami műár BTK kategória.. Erre nem fognak tudni mit mondani, mert ez teljesen hivatalos eljárás. Ilyenkor szokott az lenni, hogy inkább adnak egy új telefont.

Egyébként a telemaxról annyit, hogy valóban dilettánsok gyülekezete, amikor az én telefonommal baj volt (a töltő csak úgy töltött, ha előbb a készülékbe dugtad, és utána a 220-ba, ha a telefonból kihúztad, utána visszadugva már nem tölött) meg digizalizáló csere is volt, akkor világosan el lett mondva, hogy a töltőnek mi a baja, meg hogy ne hajtogassák el a hangszórórácsot. Erre vissza akarták adni a régi töltővel, meg elhajtogatott ráccsal. 1perc alatt kiderült, hogy mégiscsak cserés az a töltő, meg a fószerkám próbálgatta hajligatni ott a rácsot... Szánalmas csapat...

Haq nekem ilyen gondom volna, én tuti ráborítanám valakire ott az asztalt...

• Fireman67

aktív tag

válasz _seth_ #18173 üzenetére

Helló!
    Talán sikerült egy Magyar használatit találnom:[link]
    Csak az újak kedvéért. :)

Új hozzászólás Aktív témák